Harmonia’da Origami Tanıtım Atölyesi

Harmonia’da Origami Tanıtım Atölyesi

19.11.2019 14:43:00

Harmonia Sanat, hafta sonu veli ve çocuklarını Origami Tanıtım Atölyesi'nde buluşturdu.

Harmonia Sanat müzik ve dans dersleri, İngilizce Hikâye Oyun Atölyesi, Anne-Çocuk Müzik Etkinlikleri, yetişkinlere Batı Müziği ve Türk Müziği Şan Dersleri yanı sıra 17 Kasım 2019 Pazar günü bir de Origami Sergisi ve Ücretsiz Tanıtım Atölyesi düzenledi. Dört yaş ve üstü çocuklar velileriyle birlikte katıldıkları bu etkinlikten büyük keyif aldı.

ORİGAMİ NEDİR?

Origami; makas ve yapıştırıcı kullanmadan kâğıdı sadece katlayarak çeşitli şekiller oluşturma sanatı. Origami, çocukların birlikte öğrenme yeteneklerini geliştirir, geometri öğrenimine zemin hazırlar, destek olur. Bilişsel ve motor kasların gelişimine katkıda bulunur, matematiksel becerileri artırmaya destek olur.

Silivrili çocuklar da Origami ile Harmonia'da tanıştı. Rehber Öğretmeni Yakup Tümer'in yaptığı sergi ve sunumla anne-baba ve çocuklar origami sanatının gelişim çağındaki bireyler için ne denli önemli olduğunu öğrendiler. Kendi oluşturdukları origami figürleri ise günün en güzel hediyesiydi.

Eğitmenler tarafından Çello ve Piyano ile sunulan Mini Müzik Dinletisi eşliğinde renkli bahçede keyifli saatler yaşandı.

Harmonia Sanat'ta diğer etkinlik atölyeleri gibi Origami Atölyesi de devam edecek.

Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Basından notlar...
Sonraki »

YORUM YAP