Hamid’ten Silivri teşekkürü

Hamid’ten Silivri teşekkürü

15.09.2022 15:07:54

Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Parlemento Grup Başkanvekili ve Şumen Milletvekili Hamid Hamid, İstanbul temaslarının ardından Silivri'de Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Şoförler Odası Başkanı Recep Akıncı ile Silivri Bulgaristan Göçmenleri Dernek yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.306598074_5304645929648376_893261024222596120_n
2 EKİM'DE BULGARİSTAN'DA PARLAMENTO SEÇİMLERİ YAPILACAK
Geçen yıl 3 kez genel seçimin yapıldığı Bulgaristan'da 2 Ekim'de yeniden parlamento seçimleri yapılacak. Bu kapsamda da 23 Eylül 2022 Cuma akşamı Silivri'de bir program düzenleniyor. Hak ve Özgürlükler Hareketi temsilcileri ilçemizde seçim desteği arayacak.
23 EYLÜL'DE SİLİVRİ'DE HÖH TEMSİLCİLERİ SEÇMENLERLE BİR ARAYA GELECEK
Hak ve Özgürlükler Partisi temsilcileri ve Silivri'de ikamet eden Bulgaristan Göçmeni vatandaşlarımızın bir araya geleceği gece 23 Eylül 2022 tarihinde, Cuma günü saat 19.00'da Mega Saray Düğün Salonunda Silivri Belediyesi'nin desteği ile gerçekleştirilecek.
HÖH SEÇİMLERDE 1 NUMARAYLA YARIŞACAK
Türkiye'deki Bulgaristan vatandaşlarının büyük önem arz eden seçim desteği HÖH Yetkilileri tarafından vurgulanırken, Silivri'de Ertuğrul Gazi İlkokulunda seçim sandığı yeniden kurulacak. HÖH bu seçimlerde 1 numarayla yarışacak.
HAMİD: DESTEĞİNİZ ÇOK ÖNEMLİ
Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Parlemento Grup Başkanvekili ve Şumen Milletvekili Hamid Hamid, Türkiye, İstanbul ve Silivri özelinde aldıkları desteğin anlam ve önemine işaret ederken, “Bir kez daha seçmenlerimizden 2 Ekim günü sandıklara gidip vatandaşlık haklarını kullanmalarını rica ediyoruz. Girdiğimiz her seçim ve politik mücadele gücümüzü birleştirmekten başka şansımız olmadığını kanıtladı. Birlik olarak üstesinde gelemeyeceğimiz hiç bir sorun yok. Ama gücümüzü toparlayamazsak kaybedeceğimiz çok şey var. Her vatandaşımız var olduğunu, sahip olduğu potansiyeli sandığa her seçimde mutlaka yansıtmalı. Türkiye'den aldığımız güçlü destekle mücadele azmimiz yenileniyor. Bugüne kadar olan katkılar için, yanımızda olan ve daha da önemlisi geleceğine sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha güzel şeyleri başaracağımıza olan inancımızla 2 Ekim'e hazırlanıyoruz.”
SİLİVRİ TEŞEKKÜRÜ
Silivri özeline ayrı bir parantez açan Hamid, “Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'a tüm önemli süreçlerde yanımızda olduğu için, Bulgaristan Göçmenlerinin hassasiyetlerine duyarlılığı için teşekkür ediyoruz. Buradaki tüm dostlarımız, başta Ercan Çalışkan ve Dernek yöneticilerimize şükranlarımızı sunuyoruz; Silivri'de bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Her geçen gün genişleyen, kocaman bir aile olarak hak ve özgürlük mücadelemizi kararlılıksa sürdüreceğimizi beyan ediyor, bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. 2 Ekim'de ortak geleceğimiz için sandıkta buluşmak ümidiyle diyorum” şeklinde konuştu.
ÇALIŞKAN: KÖPRÜ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Ercan Çalışkan, bir süredir yoğun bir şekilde sürdürdüğü Hak ve Özgürlükler Hareketi ile Bulgaristan temasları hakkında konuşurken, “İki ülkenin dostluğu, Türk varlığının Bulgaristan'da korunması ve güçlenmesi temel gayemiz. Asıl sorumluluk parti yetkililerimizde desteğimiz sürecek. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a da duyarlılığı için, katkıları adına teşekkür ediyorum” dedi.
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Söke söke!
Sonraki » MHP’den Esnaf Odasına ziyaret

YORUM YAP