HALKA DAHA İYİ HİZMET İÇİN İBB ve muhtarlar işbirliği geliştiriliyor

HALKA DAHA İYİ HİZMET İÇİN İBB ve muhtarlar işbirliği geliştiriliyor

23.05.2017 10:03:50

Silivrili muhtarlar, Ömer Ercan Başkanlığında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Müdürlüğünün Afyon'da gerçekleştirdiği 4. grup Muhtarlar İstişare Toplantısına katıldılar.

Etkinliğin amacı hakkında değerlendirmede bulunan Ercan şu yorumda bulundu: “Programda İBB'nin muhtarlarla iletişimin hızlı bir şekilde sağlanması ve mahallelerin sorunlarının kısa sürede çözümlenmesi amacıyla hazırlanan "İBB Muhtar" uygulaması tanıtıldı, anlatıldı. Amaç Muhtar Bilgi Sistemini en kısa zamanda aktif kullanmak ve bu sayede halkımıza daha iyi hizmet imkanı sunmak. Muhtarlar İstişare Toplantısının açılışının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan Muhtar Bilgi Sisteminin yazılımı olan "İBB Muhtar" uygulamasının tanıtımı ve uygulamayı kullanmaları için tablet PC dağıtımı gerçekleştirildi. İBB'nin daha iyi hizmet gayretine bölge muhtarları olarak gerekli desteği elimizden geldiğince sunacağız” dedi.
Sorunlarla ilgili AK Parti İlçe Başkanlığı'nın, Selimpaşa Ortaköy ve Kavaklı'da bilgilendirme toplantıları da yapacağını belirtti.

YORUM YAP