Dilara-Emrah MAŞALACI; mutluluklar

Dilara-Emrah MAŞALACI; mutluluklar

23.05.2017 10:02:52

Dilara Yardımcı ve Emrah Maşalacı, Cuma akşamı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramında, Atatürk'ün doğum günü olarak kabul ettiği tarihte şahitler, aileleri ve sevenlerinin huzurunda bir ömür boyu mutluluk sözü eşliğinde evlendiler.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'ın kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Necmettin Yılmaz, Salih Balcı, Zafer Kılıç ve Nevzat Fırat üstlendi. Damat Emrah Maşalacı'nın şahitleri ise aile büyüğü Mehmet Gür, Silivri Kaymakamı Ali Partal, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş, İstanbul Başsavcı Vekili Mehmet Akif Ekinci (aynı gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyeliğine atandı), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hocası Eski Meclis Başkanı Hüseyin Atilla Şener, Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser, Ergün Argün ve Raife Argün oldu.
Silivri siyaset, sosyal yaşam, iş ve spor camiası düğüne yoğun katılım gösterdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Celal Erdoğan ve AK Parti İl Başkanı Selim Temurci, Yardımcı ve Maşalacı aileleri ile Dilara-Emrah Maşalacı çiftinin mutluluklarını gönderdikleri telgraflarla kutlayanlar arasındaydı. Düğüne çok sayıda çelenk ve çiçek gönderildiği de dikkat çekti. Nikah merasiminden sonra Dilara ve Emrah Maşalacı çifti düğünlerine katılan misafirleri dolaşarak tebrikleri kabul etti. Canlı müzik eşliğinde sevenleri genç çiftin mutluluklarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar eşlik ettiler. Emine-Ahmet Maşalacı çifti de düğün boyunca davetlilere yakın ilgi gösterdiler, sıcak bir evsahipliği sergilediler.
Hürhaber olarak Yardımcı ve Maşalacı ailelerini tebrik ediyor, Dilara ve Emrah Maşalacı çiftine ilk günkü aşkla, her an artan sevgiyle sonsuz saadetler diliyoruz…

Haber Merkezi

YORUM YAP