Güriz: İçimizdeki rakipler daha güçlü

Güriz: İçimizdeki rakipler daha güçlü

12.03.2021 13:13:24

Silivrispor teknik patronu Sertan Güriz gerek sosyal medyada gerekse de fiili olarak yapılan ve takımı ile birlikte kulübü yıpratmaya yönelik paylaşımlar hakkında bir açıklamada bulundu.

Aksaray maçı sonrasında açıklamalarına ilişkin sosyal medyada  takımı olumsuz yönde etkileyen yorumlar hakkında değerlendirmelerde bulunan Sertan Güriz, “Son zamanlarda Silivrispor'u yıpratmaya yönelik gereksiz spekülasyonlar yapılmaktadır. Konuşulacak çok şey var, fakat susmam Silivrispor içindir. Zamanı gelince her şey ve her konu hakkında konuşacağımı herkes bilsin. Şuan tek derdim bu takımı iyi yerlere getirmek. Futbol dışı işlere ve kişilere ayıracak vaktim yok. Merak eden olursa da bana ulaşmak çok zor değil. Arayan ve tesislere yanıma gelen herkesle her şeyi konuşurum. Her maç öncesi iki farklı rakiple mücadele ediyoruz. Önce içimizdeki zorlu ve kötü niyetli rakiplerle sonrasında da sahadaki rakiplerimizle mücadele etmekteyiz.

"DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Şu bilinsin ki içimizdeki rakipler daha güçlü. Sosyal medya çok kötü karalama merkezi olmuş. Bu mecrayı fütursuzca kullanmak ve söylenen sözlerin nereye gideceğini bilmemek doğru şeyler değildir. Benim derdim bu gemiyi kazasız belasız limana yanaştırmak. Tek düşüncem Silivrispor. Bu takımın üzerinden veya doğrudan yıpratmaya çalışmak kimseye fayda sağlamaz. Bu sıkıntılı dönemde Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın yaptığı sağduyulu açıklamalar ve maddi manevi yardımları takımı ayakta tutmuştur. Kendisine ve Silivrispor'a destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

 

YORUM YAP