Gümüşyaka sağlam geliyor

Gümüşyaka sağlam geliyor

31.10.2017 10:38:03

TFF İstanbul 2. Amatör Kümede mücadele etmeye hazırlanan Gümüşyakaspor'da Başkan Nuri Acundeğer yeni sezon öncesinde sponsorlarını bir bir gezerek teşekkür ediyor.

Silivri'nin en köklü kulüplerinden olan Gümüşyakaspor geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığı 1. Amatör kümeye yükselme şansını bu kez kaçırmak istemiyor. Yeni sezon için hazırlıklarına şimdiden başlayan Başkan Nuri Acundeğer ve yönetimi ilk olarak yeni sezon sponsorlarını ziyaret ediyorlar. Gümüşyaka'nın sevilen esnaflarından Mazlum Güçlü ile ilk anlaşmasını yapan Acundeğer akabinde ise bir başka güçlü esnaf olan Özşah Yapı'nın sahibi Halil Şahin ve Gümüşyaka'nın büyük çiftçilerinden Kamil Mesoğlu ile de anlaşma sağladı.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Konu hakkında bir bilgilendirmede bulunan Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Nuri Acundeğer açıklamasında; “Gümüşyakaspor katıldığı her grupta zirveyi hedefleyen bir takım olmuştur. Bu sezon da geçtiğimiz sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu yakalayarak bir üst lige çıkmayı arzulamaktayız. Bunun için güçlü bir mali desteğe ihtiyaç duymaktayız. Yönetimimiz ile birlikte bölgemizin tanınan esnaflarını tek tek ziyarette bulunduk. İlk olarak Gümüşyaka'nın tanınan ve sevilen esnaflarından olan Mazlum Güçlü ile anlaşmamızı sağladık. Ardından ise yıllardır yanımızda olan bir başka isim Özşah Yapı'nın sahibi Halil Şahin ile de yeni sezon için anlaşmalarımızı yapmış bulunuyoruz. Bu iki ismin ardından Gümüşyaka'nın büyük çiftçilerinden Kamil Mesoğlu ile de anlaşmamızı sağlamış bulunuyoruz. Bizlere desteklerini esirgemeyen değerli esnaflarımıza sonsuz teşekkür ederim. Yeni sezonda Gümüşyakaspor hak ettiği yerde yerini alacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Ne var, ne yok!
Sonraki » Hayırlara vesile inşallah...

YORUM YAP