Gümüşyaka İBB kreşi temeli atılıyor

Gümüşyaka İBB kreşi temeli atılıyor

1.01.2022 12:38:08

Silivri Belediyesi'nin yer tahsisinde bulunduğu 3. ‘Yuvamız İstanbul Kreşi'nin temeli Gümüşyaka'da 7 Ocak'ta atılıyor.

“Silivri'mize hayırlı olsun… Her çocuğun yüzünü güldürmeye devam edeceğiz” diyerek İBB'den yapılan duyuruda “İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘150 Mahalleye 150 Kreş' hedefi doğrultusunda Silivri Gümüşyaka Mahallesi "Yuvamız İstanbul" kreşinin temeli 7 Ocak 2021 Cuma günü atılıyor” açıklaması geldi.

TAHSİS SÜRESİ DOLDU, YENİLEMEDEN SONRA YATIRIMIN HIZLANDIRILMASI İÇİN ORTAK ÇAĞRI İLE ÇABA SARF EDİLDİ

Silivri Belediyesi'nin yer tahsisinde bulunduğu Yeni Mahalle ve Selimpaşa'da Yuvam İstanbul kreşleri eğitime devam ederken, Gümüşyaka'da kreşinin temeli atıldıktan kısa süre içinde tamamlanması bekleniyor. Gümüşyaka kreşi ile ilgili gecikmeyi Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz gündeme getirmiş olup, CHP'li meclis üyeleri yatırımın hızlandırılması için ortak hararet etme çağrısı ve girişimlerde bulunmuşlardı.

DEĞİRMENKÖY YATIRIMI İÇİN ORTAK ÇABA

Ayrıca Silivri Belediyesi'nin 4. Kreş yeri olarak tahsis ettiği Değirmenköy'deki yerin süre bitiminde İBB yenileme talep etmemiş olup bölgenin ihtiyacı karşılamadığı açıklandı. CHP grubu da Başkan Volkan Yılmaz ile birlikte iptal edilen kreş yatırımın Değirmenköy için yeniden değerlendirilmesi noktasında fikir birliğine vardı.

YORUM YAP