Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona doğru

Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelsiz Yaşam Merkezi’nde sona doğru

18.05.2023 11:38:25

İstanbul'un en nitelikli ve fonksiyonel hizmet alanı olma iddiasındaki Silivri Belediyesi Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelsiz Yaşam Merkezi'nde açılış hazırlıklarına yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 3_200

Hayırsever Nakipoğlu ailesi tarafından, Silivri'ye inşa edilen Silivri Belediyesi Gülsen-Ökkeş Nakipoğlu Engelsiz Yaşam Merkezi'nde hummalı çalışma devam ediyor.
Her fırsatta Gülsen ve Ökkeş Nakipoğlu ailesine teşekkür eden Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, döneminin en büyük ve insana dokunan yatırımlarından biri olarak dikkat çeken merkezi, hizmete açmak üzere çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Başkan Yılmaz, inşaat çalışmalarını yakından takip etmeye ve yerinde incelemeye de devam ediyor.2_206
SİLİVRİ BELEDİYESİ GÜLSEN-ÖKKEŞ NAKİPOĞLU ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ FAALİYETLERİ
Silivri'ye bu dönem kazandırılan en kapsamlı projelerden biri olan yatırım 15.000 m2 alana sahip. İçerisinde Engelli Eğitim Merkezi, Aile ve Engelli Yaşam Merkezi, Bizden Size Sosyal Market, Aşevi, Sosyal Yardım Mağazası, Yaşlı Koordinasyon Merkezi, engelsiz kafe, kütüphane, hobi odaları, spor odası, mutfak atölyesi, oyun odası, meslek edindirme odaları ve el emeği ürünlerin sergilenmesine yönelik üniteler yer alıyor.
Terapi ve özel eğitim odaları, diyetisyen, psikolog, pedagog, sosyolog, muayene odaları ve fizik tedavi birimleri hizmet verecek. Etkinlik alanları ise; amfi tiyatro, kondisyon alanı, çocuk oyun alanı, hobi bahçesi ve etkinlik çayırı gibi bölümlerden oluşacak.
Sevginar SALİ

YORUM YAP