Güler: Söyleyen kişiler bizden değildir!

Güler: Söyleyen kişiler bizden değildir!

7.06.2021 14:43:16

Ayasofya Camisi'nde Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret iddiasıyla gündemde olan imam Mustafa Demirkan olayını değerlendiren AK Parti Grup Sözcüsü Filiz Güler, “Söyleyen kişiler bizden değildir. Atatürk'ün bıraktığı bu vatana hizmet ederek onun izinden gittiğimizi göstermeye devam edeceğiz” çıkışında bulundu.

AK Parti' adına Silivri Belediyesi'nin Haziran Meclisinde konuşan Grup Sözcüsü Filiz Güler, Atatürk'e yönelik saldırılar ve çevre konuları üzerinde durdu.

GÜLER: ATATÜRK BİRİLERİNİN DEĞİL HEPİMİZİN!

Ayasofya Camisi'nde Mustafa Kemal Atatürk'e "zalim ve kafir" dediği iddiasıyla gündemde olan imam Mustafa Demirkan olayına değinen Güler şöyle konuştu: “Atatürk birilerinin değil hepimizin. Ülkemizin bir değeri ve kurucusudur. Açıkçası hiç kimsenin değil Türkiye Cumhuriyetinin bir değeridir.

“ONUN YOLUNDA DA İZİNDE DE GİTMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ü her zaman yaptıklarıyla, bizlere emanet ettiği vatana sahip çıkmakla onun muhasır medeniyetler seviyesine taşıma noktasında verdiği mücadeleye destek çıkarız. Onun yolunda da izinde de gitmeye devam edeceğiz.

“SÖYLENEN SÖZLER SÖYLEYENİ BAĞLAR BİZİM İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMİYOR”

Söylenen şeyler, söyleyeni bağlar. Bizim için açıkçası hiçbir şey ifade etmiyor. O söylenenlerle Atatürk ve silah arkadaşları bir kalıba hiçbir şekilde sokulamaz. Bizim için bir değer asla hiç kimse ile kıyaslanacak bir durumu yok.

“SÖYLEYEN KİŞİLER BİZDEN DEĞİLDİR”

Söyleyen kişiler bizden değildir. Atatürk'ün bıraktığı bu vatana hizmet ederek onun izinden gittiğimizi göstermeye devam edeceğiz.”

Sevginar SALİ

  1. ali ali

    bu millet ahmak siz uyanıksınız her açık milletin gözü önünde oluyor

  2. ali ali

    bu zat ataya saydırırken tüm üst kademe ordaydı yinemi kandırıldınız

YORUM YAP