Güler: Aday adaylığım söz konusu değil

Güler: Aday adaylığım söz konusu değil

26.12.2018 11:22:57

“AK Parti Meclisinin yeni dönem tasarrufları” başlıklı haberimiz üzerine gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler, ikinci dönem ile ilgili müracaatının bulunmadığını söyledi.

Pazartesi günü gazetemizde yer alan “AK Parti Meclisinin yeni dönem tasarrufları” başlıklı haberde önümüzdeki dönem ile ilgili AK Parti'den sadece Yusuf Köroğlu, Tuğba Alkaya, Necati Gidici ve Filiz Güler'in meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu aktardık. İlçe Başkanlığı yetkililerinden de teyit ettiğimiz haber bilgisi üzerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler, açıklamada bulundu. Güler'in konuyla ilgili açıklaması aynen şu şekilde:
“Yazdığınız yazı üzerine telefonlarım susmadı. Meclis üyeliği aday adaylığı başvurum olmadı. Yazınızda benim de aday adaylığı başvurusu yaptığımı yazmışsınız. Sanırım sizi de yanlış bilgilendirmişler. Size doğru bilgi vermek istedim. Dosya vermedim aday adaylığım söz konusu değil. Teşekkür ederim.”
Sonuç ve son olarak; AK Parti'nin mevcut 12 meclis üyesinden Rıfat Kutlu, Tamer Şişman, Mustafa Saral, Osman Umuç, Metin Kaya, Mustafa Türker, Harun Tüfekçi, Filiz Güler ve Mutlu Bozoğlu (ilçe başkanı) yeni dönem ile ilgili meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunda bulunmadı.
Sevginar SALİ

YORUM YAP