Güler: 3 yılda 2 kreş yapanlar konuşmasınlar, ayıptır!

Güler: 3 yılda 2 kreş yapanlar konuşmasınlar, ayıptır!

16.06.2022 15:25:16

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Seymen'de genel iktidara yönelik sarf ettiği sözlere AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler'den yanıt geldi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Seymen ziyaretinde karşılaştığı okul talebini Hükümete yönlendirmesi ve “Yapmıyorlarsa onları seneye gönderip biz yapacağız” tarzında yanıt vermesine AK Parti'den yanıt gecikmedi.

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Filiz Güler, İmamoğlu'nun Seymen'de sarf ettiği sözlere cevap verdi.

GÜLER: İBB BAŞKANI ACZİYETİNİ ORTAYA KOYMUŞ

Güler şunları söyledi: “Silivri ilçesi Seymen Mahallemizde İBB Başkanının "Okul bizim işimiz değil Milli Eğitime söyleyin o'nlar yapmazsa seneye onları göndereceğiz biz yaparız" şeklindeki açıklaması acziyetini ortaya koymuştur. AK Parti Hükümeti ve İBB yönetimimin Silivri'ye yaptığı okulların birkaçı

* 48 Derslikli Silivri Ortaokulu

* 24 Derslikli Kız İmam Hatip Lisesi

* 16 Derslikli Oğuz Aral İlkokul/Ortaokulu

* 8 Derslikli Çeltik İlkokulu

* 16 Derslikli Ortaköy İlkokulu

* 22 Derslik Emre Sarıtaş İmam Hatip Lisesi

* 22 Derslikli Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ek binası

İBB AK Parti döneminde yapılan Ertuğrul Gazi, Abdulezel Paşa,  Oğuz Aral… Bunlar yapılan okulların sadece bir kaçı... Okullarımıza İBB AK Parti yönetiminde yapılan Spor Salonlarını saymıyorum bile...

“3 YILDA 2 KREŞ YAPANLAR KONUŞMASINLAR, AYIPTIR”

Seçim öncesi 5 kreş sözü verip, 3 yılda 2 kreş yapanlar konuşmasınlar, ayıptır!

“KİPTAŞ 4'TE NE OKUL VAR, NE DE OKUL YERİ”

KİPTAŞ 4.Etap CHP'li İBB yönetiminde projesiyle birlikte yaptıkları bölüm. Fakat nedense ne okul var ne de okul yeri. KİPTAŞ 4'te oturan öğrencileri KİPAŞ 3'e yönlendiriyorlar.

“HİZMET YAPMAYA NİYETİ OLMAYAN TOPU TACA ATAR VE ÜTOPİK HAYALLERE KAPILIR”

Show yapmak sizin işiniz fakat show'un da bir getirisi olur. Boş laf, boş iş... Hayallerle yaşamaya devam edin... Hizmet yapmaya niyeti olmayan topu taca atar ve ütopik hayallere kapılır. Gerçi söz verdiği kreşleri bile bitiremeyen bir idareden halk için hizmet beklemek de ütopik olur! Milletimizin iradesi başımızın tacıdır. Biz hizmet yapmaya devam edeceğiz! Durmak yok, hizmete devam!”

 

YORUM YAP