Aşkın: Yazık, çok yazık…

Aşkın: Yazık, çok yazık…

16.06.2022 15:49:06

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Seymen Örnek Köy Projesi programında Hükümete yönelik sarf ettiği siyasi söylemlere bir tepki de MHP Silivri Belediyesi Grup Sözcüsü Sultan Aşkın'dan geldi.

“Yazık, çok yazık” diyerek durum ile ilgili görüşlerini kamuoyuyla MHP Silivri Belediyesi Grup Sözcüsü Sultan Aşkın da şöyle paylaştı: 

“Seymen'in lafta “Örnek Köy” ilan edilmesi ile Seymen mahallemiz “Örnek Köy” olmaz. Belli kurumların başı olmak, vatandaşın bu görevi o kişiye layık görmesi, beyanlarında ve icraatlarında sorumluluk gerektirir. İBB Başkanının Seymen'i ziyaretinde; talep üzerine; "Okul bizim işimiz değil. Milli Eğitime söyleyin onlar yapmazsa seneye onları göndereceğiz. Biz yaparız" şeklindeki talihsiz beyanı da bunun kötü bir örneği oldu maalesef.

“POZİTİF AYRIMCILIK YAPMAK ZORUNDASINIZ”

İSTAÇ Silivri'de yarattığı negatif etkileri biraz olsun rahatlatmak için o yörede yaşayan insanların spor, kültür, sanat gibi ihtiyaçlarını karşılamak adına bölgeye pozitif ayrımcılık yapmak zorunda. Seymen mahallemiz de negatif etkinin en fazla hissedildiği mahallemiz.

“GENEL SİYASETİ İLÇE BAŞKANINIZ, MİLLETVEKİLLERİNİZ, GENEL BAŞKANINIZ YAPSIN!”

Siz genel siyaseti bırakın, “örnek köy” ilan ettiğiniz Seymen mahallemiz için bu güne kadar ne yaptınız onu anlatın. Genel siyaseti İlçe Başkanınız, Milletvekilleriniz, Genel Başkanınız yapsın.”

YORUM YAP