Gönülden Gönüle’de Tokatlılar buluşması

Gönülden Gönüle’de Tokatlılar buluşması

22.03.2019 11:12:18

Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Orhan Çalışkan ve Tokat Konfederasyonun birlikte organize ettiği "Onbeşli ruhu ile Çanakkale'ye selam" konulu Gönülden Gönüle Buluşma gecesine Milletvekilleri, Tokat yöre dernek yöneticileri ile davetliler katıldı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Adaları ve teşkilat mensuplarının da katıldığı programda Silivri'de yaşayan Tokatlılar ve Tokkon Üyesi Dernekler ile Cumhur İttifakı ve Silivri projeleri anlatıldı.

ÇALIŞKAN: SİLİVRİ'DE DESTAN YAZACAĞIZ
Gecenin mimarı olan Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Orhan Çalışkan “Vatan aşkı bizde doğuştan başlar, 15 yaşında destan yazar. Gazi Osman Paşa'nın torunları olarak 31 Mart'ta Silivri'de destan yazacağız” dedi. Çalışkan gece boyunca misafirleriyle birebir ilgilenirken katılım gösteren tüm misafirlerine teşekkür ederek 31 Mart yerel seçimlerinde destek talep etti.

“ÖNCE İNSAN; EN ÇOK KADIN, HER ZAMAN ÇOCUK, DAİMA GENÇLER DİYECEĞİZ”
Toplantıda söz alan Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, tüm katılımcılara teşekkür ederken, elbirliği ile ilçemizi daha gelişmiş, sorunlarının çözüldüğü, hizmet sıkıntılarının aşıldığı yarınlara nasıl taşıyacaklarını anlattı.
Her rengi ile birlikte Silivri'nin geleceğini en sağlıklı şekilde kurma gayreti içinde hayata geçirmek istediği projeleri anlatan Yılmaz, “Söz verdiklerimiz gerçekleştireceğiz ancak daha fazlasını sizin desteğiniz ve bize olan inancınız ile yapabiliriz. Bir arada, ortak değerlendirmeler neticesinde sorunlara çözüm sağlayacağız. Önce insan; en çok kadın, her zaman çocuk, daima gençler diyerek ve her yerde birlikte, beraber Silivri'nin geleceğine yön vereceğiz” şeklinde konuştu.
Yılmaz eğitimde fırsat eşitliğinden, ücretsiz kreşlere, kadınların iş hayatına kazandırılması ile ilgili projeleri hakkında Tokatlılara bilgi verdi ve 31 Mart'ta sandık ile ilgili destek beklentisiyle sözlerini tamamladı.
Haber Merkezi

YORUM YAP