Göçengil: Saygı ve özlemle anıyoruz

Göçengil: Saygı ve özlemle anıyoruz

10.11.2017 11:26:15

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Modern Türkiye'nin kurucusu, Ebedi Başkomutanımız Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yılında yayımladığı anma mesajında, “Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçileri olarak Ata'mızı minnet ve şükran duygularımızla birlikte özlemle anıyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.
Göçengil, 10 Kasım ile ilgili duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı: “O'nu yalnızca 10 Kasımlarda değil bayrağımızın özgürce dalgalandığı, ezanlarımızın düşman bayrakları gölgesinde okunmadığı, özgürlüğümüzü yaşadığımız her an saygıyla anıyoruz.
10 Kasım yalnızca Ulu Önder Atatürk'ü andığımız bir gün değil, onun eserlerini, ilke ve devrimlerini geliştirerek gelecek nesillere taşıma kararlılığımızı yinelediğimiz bir gündür.
Ulu Önder'in bizlere bıraktığı en büyük miras olan Türkiye Cumhuriyeti, birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde özgürlüklerine sahip çıkan yurttaşlarımızın azmiyle sonsuza dek yaşayacak, çağdaş dünyada hak ettiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne yükselecektir.
Bu düşüncelerle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın 79. yılında saygıyla selamlıyor ve sonsuza kadar emanetlerinin bekçisi olacağımızı bir kere daha yineliyorum.
Son olarak mesajımı Gazi'nin bir sözüyle noktalıyorum: “Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır.””

YORUM YAP