Göçengil: Kaftancıoğlu asla yalnız yürümeyecek!

Göçengil: Kaftancıoğlu asla yalnız yürümeyecek!

19.07.2019 10:26:33

Yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle 17 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun ikinci duruşmasında CHP Silivri İlçe Örgütü de dahil olmak üzere bir çok kişi destek için yanındaydı.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Suna Göçengil ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Berker Esen ve Yönetimi, Kadın Kolu yönetimi ve partililer birlikte Çağlayan Adliyesinde CHP İl Başkanı “Canan Kaftancıoğlu yalnız değildir” demek için örgüt ve İstanbul İttifakı ile destek için buluştular.
Duruşma ve destek süreçleri hakkında bilgi paylaşan Göçengil, “İstanbul Seçimlerini 2. kez kaybeden iktidar, faturayı İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu'na kesmeye çalışıyor. İstanbul zaferinin ve İstanbul İttifakının mimarlarından İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu kurguya dayalı iddianame ile yargılanıyor! İstanbul demek Canan Kaftancıoğlu demek İstanbul'u yargılamaya kimin gücü yeter!? İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu asla yalnız yürümeyecek! Hak, hukuk, adalet diyen milyonlar onunla birlikte.”
2012 -2017 yılları arasında yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle 17 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, dün ikinci defa hâkim karşısındaydı. İstanbul Cumhuriyet Savcısı, esas hakkındaki mütalaasında Kaftancıoğlu'nun 4 yıl 10 aydan 17 yıla kadar hapisle cezalandırılmasını istedi. CHP'li başkanlar, meclis üyeleri, partililer ile STK'ların Kaftancıoğulu'na destek için takip ettiği davanın bir sonraki duruşması 6 Eylül'e ertelendi.

YORUM YAP