Göçengil’den Çanakkale’ye partiler üstü davet

Göçengil’den Çanakkale’ye partiler üstü davet

26.08.2017 11:21:54

CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, 26-29 Ağustos tarihleri arasında Çanakkale'de Adalet Kurultayı düzenleyeceklerini belirterek, "Kurultayımız CHP'nin değil, 80 milyonun etkinliği olacaktır. Adil bir Türkiye için; fikri, vicdanı adalet yolunda birleşmiş herkesi Adalet Kurultayımıza davet ediyoruz” dedi. 

Ankara'dan İstanbul'a Adalet için yürüyüş yapan CHP, eylemin devamı olarak Adalet Kurultayı düzenleyecek. Adalet Kurultayı'nın da Adalet Yürütüşü gibi partiler üstü bir etkinlik olacağını kaydeden CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, toplumsal adalet arayışına katkıda bulunmak isteyen herkesi dört gün sürecek olan Adalet Kurultayı'na davet etti. Adaletin katledilmesinde gelinen nokta ve çıkış yollarının konuşulacağı kurultayda, Türkiye gündeminin en yakıcı ve ivedi sorunları üzerine paneller ve çalıştaylar gerçekleştirilecek.

“KURULTAY, ADALET TALEBİNE GÜÇ KATMAK İSTEYEN HERKESE AÇIK”
Vatandaşlara katılımları için açık çağrı yapan Göçengil, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet yürüyüşü ile millet demokrasi ve adalet için ayağa kalkmıştı. 26-29 Ağustos da Çanakkale'de gerçekleştirilecek olan Adalet kurultayı ile adalet arayışına güç katacak. Kurultayımız CHP'nin değil, 80 milyonun etkinliği olacaktır. Adil bir Türkiye mücadelemizi hep birlikte büyüteceğiz.
8 panel, 44 panelist, 54 çalıştay (atölye çalışması), 540 konuşmacının katılımı ile gerçekleştirilecek olan kurultayda ülke yönetimindeki adaletsizlikler ve adaletsizliğe uğramış vatandaşlarımız dinlenerek, uzmanlarla çözüm yolları üretmek istiyoruz. Değerli hemşerilerimiz Adalet hepimiz için! Adil bir Türkiye için; fikri, vicdanı adalet yolunda birleşmiş herkesi Adalet kurultayımıza davet ediyoruz. İstanbul 3. Bölge ilçelerimiz ile ilçemizde katılım sağlamak isteyen hemşerilerimizle, 29.08.2017, Salı günü kurultayımıza katılım sağlayacağız. Tüm hemşerilerimiz davetlidir.”

Haber MERKEZİ

YORUM YAP