Gencoğlu teşekkür etti

Gencoğlu teşekkür etti

14.05.2019 15:38:19

Divan üyeliği görevini üstlendiği 24. İSMMMO Genel Kurulunda yeniden ÇDMB Başkan Adayı olarak güven tazeleyen Yücel Akdemir'in başarısını değerlendiren Silivri Temsilcisi Saadet Gencoğlu, “Demokrasiye inanan ve meslek sevdasıyla Odamıza sahip çıkan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” paylaşımında bulundu.

İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nda hafta sonu gerçekleştirilen seçimin galibi; rakiplerine büyük fark atan Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği oldu. Seçimi ÇDMB'nin Başkan adayı Yücel Akdemir kazandı.
Türkiye'nin en büyük akademik meslek odası; İstanbul Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (İSMMMO) seçimlerini Yücel Akdemir liderliğindeki Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği (ÇDMB) kazandı.
Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı`nda hafta sonu gerçekleştirilen İSMMMO`nun 24. Olağan Genel Kurul`unda farklı listelerin yarıştığı seçimde mevcut yönetim, çoğunluğu Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Birliği'nden oluşan; Meslekte Birlik Grubu ve Bağımsız Mali Müşavirler listelerinin de bulunduğu isimlerden kurulacak.


GENCOĞLU,  TEŞEKKÜR ETTİ
Konuyla ilgili paylaşımda bulunan İSMMO Silivri Temsilcisi Saadet Gencoğlu, “Divan üyeliği görevini üstlendiğim 24. İSMMMO Genel Kurulu bir kez daha ÇDMB'nin zaferi ile sonuçlanmıştır. Demokrasiye inanan ve meslek sevdasıyla Odamıza sahip çıkan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Haber Merkezi

YORUM YAP