Fındık, kovaladığı hırsızlar tarafından bıçaklandı

Fındık, kovaladığı hırsızlar tarafından bıçaklandı

14.05.2019 15:38:58

Kavaklı Mahallesi'nde evlere girmeye çalışan hırsızları kovalayan Fındık isimli sokak köpeği, vicdansız hırsızlar tarafından göğsünden bıçaklandı.

Kavaklı'da vicdanları sorgulatan bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; mahalle sakinleri tarafından bakılan ve Fındık adı verilen sokak köpeği, sabaha karşı mahalledeki evlere girmeye çalışan hırsızları fark etti. Hırsızları kovalamaya başlayan Fındık, acımasız hırsızlar tarafından göğsünden bıçaklanarak ölüme terk edildi. Gelen sesler üzerine sokağa çıkan vatandaşlar, yaralı köpek için Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği ihbar hattına yardım çağrısı yaptı. Göğsünden bıçaklanan ve ağır yaralanan Fındık, tedavisi yapılmak üzere Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ne gönderildi.

PAÇALI: İYİ OLACAK!
Hayvanları Koruma Kurtarma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erman Paçalı, yaşanan üzücü olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Siz hala sokaklarınızda nefret kusmaya devam edin onlara. Onlar sizi dost bilmeye, sizlerle yaşadıkları o sokakları korumaya, size sadık kalmaya devam edecekler inatla... Bakın... Belki insanlığı bir kez daha sorgulatır... Silivri'nin Kavaklı mahallesinde sokak sakinlerinin baktığı ve Fındık adını verdiği bu minik ve cesur kız sabaha karşı evlere girmeye çalışan hırsızları bertaraf etmeyi başardı. O mahalleyi korurken canından oluyordu. Vicdansız hırsızlar kaçarken Fındık'ı bıçaklayarak ağır yaraladı. Derneğimize gelen ihbarla O'na ulaştık. Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavisine başlandı. O iyi olacak!”

H.MERKEZİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Gencoğlu teşekkür etti
Sonraki » Vaziyetler...

YORUM YAP