Gencoğlu: Futboldaki adaletsiz düzen son bulmalı

Gencoğlu: Futboldaki adaletsiz düzen son bulmalı

27.05.2024 13:01:07

İstanbul Fenerbahçeliler Dernek yöneticisi Süleyman Gencoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un Seçimli Genel Kurul Öncesi İl Dernekleri ile buluşmasını Hürhaber'e değerlendirdi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Seçimli Genel Kurul Öncesi İl Dernekleri ile buluştu. 9 İl Derneğinden yaklaşık 1400 Kongre üyesinin katılımı ile gerçekleşen gece Kalamış Faruk Ilgaz Tesisi havuz başında yapıldı. Ali Koç'un konuşması ve ardından tüm dernekleri masalarında ziyareti ile devam eden gece geç saatlere kadar sürdü.
GENCOĞLU: ALİ KOÇ'A OLAN DESTEĞİMİZİ KENDİSİNE İLETTİK
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleyman Gencoğlu, “İstanbul Fenerbahçeliler Derneği olarak tüm üyelerimiz ile biz de bu geceye katılarak Ali Koç'a olan desteğimizi kendine bir kez daha ilettik. Ali Bey, Fenerbahçe Başkanı olduğu günden beri sadece Türk futbolunda adalet istiyor, tüm temiz futbol isteyen taraftarlar da kendisinin çıktığı bu yolda ona destek olmaya devam edecek.
“ADALETSİZ DÜZENİN SON BULMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPMAYA DEVA EDECEĞİM”
İstanbul Fenerbahçeliler Derneği yönetim kurulu üyesi olarak ben de artık bardağı taşıran bu adaletsiz düzenin son bulması için elimden geleni yapmaya deva edeceğim. Adaletin olmadığı yerde maalesef ki elimizdeki Türk futbol markasını dünyaya tanıtamaz, bu sektör üzerinden para kazanamayız.
Bugün İngiliz ligini dünyanın neredeyse tüm ülkeleri canlı yayınlarken, bizim ligimiz birkaç Arap ülkesi tarafından satın alınıyorsa, buradan para kazanmak, ligimizi daha kaliteli hale getirmek imkansız hale geliyor. Saha gerçekliği değil de masa başı dizaynı ile kurgulanan bir lig, geriye borç batağına saplanmış kulüpler, futboldan soğumuş bir nesilden başka bir şey bırakmıyor. İnşallah önümüzdeki Futbol Federasyonu seçiminde liyakatli bir yeni yönetim oluşur ve yeşil sahada hak edenin şampiyon olduğu temiz futbol ortamı oluşur.
“AZİZ YILDIRIM'A DA KONGREDE BAŞARILAR DİLERİM”
Son olarak da Fenerbahçe Başkanlığında, Silivri'miz de Fenerbahçe Üniversitesi'nin kurulması için, ilk günden itibaren, fikir, organizasyon ve birçok bağlantının kurulmasına katkı sağladığım ama çeşitli sebeplerle gerçekleşemeyen o süreç içerisinde omuz omuza çalıştığım Sayın Aziz Yıldırım'a da kongrede başarılar dilerim.”
Sevginar SALİ

 

YORUM YAP