Eğitim İş’liler dayanışma kahvaltısında buluştu

Eğitim İş’liler dayanışma kahvaltısında buluştu

27.05.2024 14:07:34

Silivri'nin yetkili sendikası Eğitim-İş, dayanışma kahvaltısı düzenledi.site 2_12

2024 Mayıs ayında imzalanan mutabakattan sonra Silivri'de yetkiyi alan Eğitim-İş'in geleneksel olarak düzenlenen dayanışma kahvaltısı, hafta sonu Cumartesi ve Pazar günü Zaytin Dalı Kır Bahçesi'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Silivri Eğitim-İş Temsilcik Başkanı Yasin Agin'in konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Şube Başkanı Özer Yapal son dönemi olması nedeniyle özellikle Silivri'de yetkiyi almak için çok çalışan temsilcilik yöneticilerine teşekkür etti.site 3_4
AKKAŞ: VAR GÜCÜMÜZLE MÜCADELE EDECEĞİZ
Gelecek dönemde Şube Yönetimine aday olan Oğuz Akkaş yönetim adayları ile projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Konuşmasında " Silivri ve Büyükçekmece'de aldığımız yetkiyi, İstanbul 3 no.lu Şube'nin bütün ilçelerinde, İstanbul'da ve tüm Türkiye'de gerçekleştirmek için var gücümüzle mücadele edeceğiz."dedi.
GEÇMİŞ DÖNEM TEMSİLCİLİK BAŞKANLARI ONURLANDIRILDI
Etkinlikte Silivri Temsilciliğinde bir önceki dönemde başkanlığı yürüten ve emekli olan Hasan Okan'a plaket takdim edildi.
Şube Başkanı Özer Yapal tarafından Silivri Eğitim-İş Temsilciliğinin önceki dönemlerde başkanlıklarını yürüten Ersan Süngü ve Sanlı Taşkın'a da hediyeleri takdim edildi.
700 kişinin üzerinde yoğun katılım gösterilen kahvaltıda, Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine gönülden bağlı Eğitim-İşli öğretmenler; aileleri ve çocuklarıyla beraber keyifli dakikalar geçirerek, eğitim-öğretim yılının yorgunluğunu attılar.
Haber MERKEZİ

YORUM YAP