Gaziler Platformunun eylemine destek verdiler

Gaziler Platformunun eylemine destek verdiler

3.06.2017 10:12:07

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Başkan Rıfat Kutlu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş'ın da katılımıyla Silivri Cezaevi önünde darbe ana davasının duruşmasının görüldüğü Cezaevi önünde yükselen idam talepleri ve darbe tepkilerine destek verdiler.

15 Temmuz Gazileri Platformu üyeleri dün darbe ana davasının görülmesine devam edildiği Silivri cezaevi önündeydi. 15 Temmuz Gazileri Platformunun eylemine AK Parti Silivri Teşkilatı da İlçe Başkanı Rıfat Kutlu başta olmak üzere ilçe yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Ülkenur Büke, Gençlik Kolları üyeleri ve meclis üyelerinin katılımıyla destek verdiler. AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Metin Karakaş da platform üyelerine destek verdi.
Darbeyi protesto etmek ve yargı sürecini takip etmek isteyen birçok insan ellerinde dövizler ve Türk Bayraklarıyla cezaevi önüne geldi ve idam isteklerini dile getirdiler.
15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Erol Bulut, olay yerinde yaptığı açıklamada "Bu vatana ihanet eden bu teröristlerin yeri cezaevi. Vatan için akan kanımız helal olsun. Bu vatana tuzak kurdular ama kurdukları tuzaklarda boğulacaklar. İdam istiyoruz. Canımız yanıyor.
Sayın cumhurbaşkanımız 'idam önüme gelsin onaylarım' diyor. Getirin idamı bundan sonra darbeler bu hainlikler olmasın. 10 yılda bir darbe yiyoruz. Ülke ayağa kalksın adalet istiyoruz" dedi.

YORUM YAP