Gayretspor rekor kırarak şampiyon oldu

Gayretspor rekor kırarak şampiyon oldu

8.06.2023 13:30:47

İstanbul 2. Amatör Lig 4. Grupta mücadele eden Gayretspor, bitime 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Fatih ekibi son maçta takipçisi Gültepe Özgençlik'i 5-0 mağlup etti.

Kırmızı-Mavililer kazanmaları halinde şampiyonluğu ilan edecekleri maça taraftarlarının desteği ile başladı. Onur Can Dolğun, Nimet Altunkıran, Hüseyin Hakan Bodur Hakem triosunun yönettiği maçın ilk devresini Gayretspor, Gültepe Özgençlik karşısında Abolaji Junior Ekeolere Giwa'nın 6.dakikadaki golüyle 1-0 önde kapattı. 61.dakikada Batuhan Berke Bayburtlu skoru 2-0 yaptı ve Gayretspor farka gitmeye başladı. Abolaji Junior Ekeolere Giwa, Kerem Karaaslan ve Volkan Maskan'ın golleriyle maç 5-0 sona erdi.

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON OLDULAR
Bu skorla 14 maçta 13'üncü galibiyetini alan, rakip filelere 66 gol atıp, kalesinde 6 gol gören Gayretspor, bitime 4 maç kala 40 puan ile 1. Amatör Lige yükseldi. Maçtan sonra Fatih ekibinin futbolcuları Kulüp Başkanı Halil Erol'u, teknik direktörler Ersin Yüksel ile Yaşar Acar'ı ve Genel Kaptan Tahsin Tokluoğlu ile şampiyonluğu kutladılar.

BAŞKAN EROL: BU BAŞARILARININ DEVAMI GELECEK
Gayretspor'da bu sezon Başkan seçilen ve daha önce Kırmızı-Mavili takımda Genç ve A takımda forvet olarak oynayan, Teknik adamlık yaptığı 3 yılda 3 şampiyonluk yaşayan, geçmiş dönemlerde Yöneticilik ve Genel Kaptanlık gibi görevlerde bulunan Başkan Halil Erol maç sonu yaptığı açıklamada, şampiyon olmanın mutluğunu yaşadıklarını söyledi. Fatih ekibinin Başkanı, "Şampiyonluğumuz Gayretspor camiasına hayırlı olsun. Bu başarılarının devamı gelecek. Başta kıymetli yöneticilerimiz olmak üzere Tahsin Tokluoğlu kardeşime ve teknik kadromuza, Yaşar ile Ersin Hocalarımıza, oyuncularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ederim. Gelecek sezon da Süper Amatör Lige yükselmek için mücadele vereceğiz" dedi.

BAŞARIMIZIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ
"Birlik, beraberlik, arkadaşlık, samimiyet ve dostluğun Gayretspor'u şampiyonluğa taşıdığına vurgu yapan Başkan Erol, "İyi bir kadro kurmanın büyük avantajını yaşadık. Çok karakterli, aslan gibi sahada mücadele eden oyuncularımız var. Onlara çok teşekkür ediyorum. Lige hazırlık sürecini geçirirken, hep şampiyonluğa odaklandık. Bütün yönetici arkadaşlarım, teknik heyet, futbolcular ve taraftarımız bütün artıları yan yana getirdi ve hedefe ulaştık. Camia, yönetim kurulu, teknik ekip ve futbolcular kenetlenince başarı da kendiliğinden geliyor. Bu sezon Sebat Gençlikspor'da yaşadığımız şampiyonluğu Gayretspor'da sürdürmek benim için onur verici bir durum oldu. Gayretspor çok büyük bir camia. Başarımızın haklı gururunu yaşıyoruz, semtimizin takımını şampiyon yapmak bir mutluluk, ayrı bir güzellik." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP