Festival coşkusu doludizgin

Festival coşkusu doludizgin

14.08.2022 11:41:29

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 60. Yoğurt Festivali'nde ikinci gün geride kaldı. Çocuk Sineması, Uçurtma Şenliği, turnuvalar ve Yoğurt Yeme Yarışması'na sahne olan festivalin ikinci gününde, ünlü sanatçı Zara en güzel şarkılarıyla Silivrilileri adeta mest etti. 60. YOĞURT FESTİVALİ TÜM COŞKUSUYLA DEVAM EDİYOR

Silivri'de üç gün sürecek olan 60. Yoğurt Festivali'nin ikinci günü dopdolu bir program ile gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen festivale Silivrililer tıpkı ilk gün olduğu gibi yoğun ilgi gösterdi. Ödüllü turnuvalar ve çeşitli sergilerin devam ettiği festivalin ikinci gününde düzenlenen Çocuk Sineması etkinliği ile “Bay Link Kayıp Efsane” filmi çocuklarla buluşturuldu. Çocukların ve ailelerin katılımıyla gerçekleştirilen Uçurtma Şenliği ve Atölye Çalışması ise renkli görüntülere sahne oldu. Festival kapsamında ayrıca Geleneksel Yoğurt Yeme Yarışması da düzenlendi.

FOTOĞRAF YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

60. Yoğurt Festivali'nin ikinci gününde ‘Silivri'de Hayata Var' temasıyla düzenlenen 4 Mevsim Silivri Ulusal Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Mansiyon ödülüne layık görülen fotoğraf sanatçıları Feridun Sayın, Hasan Zer ve Levent Bayraktar, ödüllerini Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Emre Sarısaltıkoğlu'nun elinden aldı. Yarışmada üçüncü olarak bronz madalya kazanan Caner Başer, ikinci olarak gümüş madalya kazanan Dilek Aşkın ve birinci olarak altın madalya kazanan Feridun Sayın'a ise ödülleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın tarafından takdim edildi.

SAHNE PROGRAMLARI İLE EĞLENCE DORUĞA ÇIKTI

Yoğurt Festivali'nin sahne programları ile eğlence doruğa çıktı. Ahenk Sanat Halk Oyunları Ekibinin yöresel dans gösterisi büyük beğeni topladı. Silivri sahili festival alanında sahne alan ünlü sanatçı Zara, birbirinden güzel şarkılarını Silivrililer için seslendirdi. Festivali izlemeye gelenlere müzik ziyafeti sunan Zara, performansıyla Silivrilileri adeta mest etti. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ünlü sanatçıya Silivri Yoğurdu hediye etti ve çiçek takdiminde bulundu.

Yoğurt Festivali'ne; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve eşi Ezgi Yılmaz, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Şumnu İl Başkanı Aysel Rufat, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Silistre İl Başkanı Sezgin Galip, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Milletvekili Cevdet Çakırov, Bulgaristan Hak ve Özgürlükler Partisi Milletvekili Güner Ahmet, Hak ve Özgürlükler Partisi İstanbul Temsilcisi Fahri Vatansever, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP