“Fabrikalarımızın gelişimlerini destekleyeceğiz”

“Fabrikalarımızın gelişimlerini destekleyeceğiz”

26.01.2024 10:44:01

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, “Yerel yönetimimizde fabrikalarımızın gelişimlerini destekleyeceğiz.” açıklamasında bulundu.

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında dün Sancak Örme Fabrika'sını ziyaret ederek, sahibi Mustafa Yıldız ve personeliyle bir araya geldi. Kendisine İlçe Başkanı İbrahim Kömür, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.
BALCIOĞLU, DESTEKLEME SÖZÜ VERDİ
Balcıoğlu, ziyaretine ilişkin şu paylaşımda bulundu. “Silivri'mizde faaliyet gösteren ve tekstil sektöründe 1000'in üzerinde ürün ve çeşit üreten Sancak Örme Fabrikası'nı ziyaret ettik. Silivri sınırları içerisinde üretim yapan her fabrika, ilçemizin ismini ulusal ve uluslararası pazarlarda duyurmak ile kalmıyor, aynı zamanda yerel ekonomimize katkı sağlıyor ve ilçemizdeki istihdamı arttırıyor. Yerel yönetimimizde fabrikalarımızın gelişimlerini destekleyeceğiz.
Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Sancak Örme Fabrika Sahibi Mustafa Yıldız'a ve Sancak Örme personellerine çok teşekkür ediyoruz.”
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP