Etnospor etkinliğine katılan öğrenciler ağırlandı

Etnospor etkinliğine katılan öğrenciler ağırlandı

6.02.2023 14:07:53

Selimpaşa Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli, Dünya Etnospor Konfederasyonu İstanbul Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinliğe katılmak üzere gelen üniversite öğrencilerini ağırladı.

Dünya Etnospor Konfederasyonu İstanbul Temsilciliği tarafından düzenlenen bir etkinlik için ülkemizin çeşitli illerinden gelen 50 kişilik üniversite talebeleri, Selimpaşa Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan Uygulama Otelinde konakladı.
OKUL BAHÇESİNDE KURULAN PARKURDA ETKİNLİKLER YAPILDI
Etkinliğe katılan öğrenciler, okul bahçesine kurulan deneyim merkezlerinde çeşitli aktiviteler yaparak, Okçuluk, Mini ok savaşı oyunu, geleneksel bez baskı atölyesi ve kurulan at parkurunda binicilik deneyimi faaliyetlerini gerçekleştirdi.
OKULUN AVANTAJLARI
Dünya Etnospor Konfederasyonu temsilcisi Reyhan Tilbaç Tuncer, Geleneksel Oyunlar ve Sporları gençlerimize tanıtmak ve sevdirmek için çeşitli faaliyetler yaptıklarını buradaki etkinliğin de bunun bir parçası olduğunu söyledi. Okulumuzun bu ve benzeri etkinlikler için çok güzel imkanlarının bulunduğunu, ayrıca konum olarak da Silivri – Selimpaşa'nın İstanbul'a yakın olmasının büyük bir avantaj olduğunu belirtti.
Renginar SALİ

YORUM YAP