Esen: İBB gece boyunca kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına devam etti

Esen: İBB gece boyunca kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına devam etti

25.01.2022 11:05:28

CHP İlçe Başkanı Berker Esen ve ekibi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yolda mahsur kalan vatandaşlara çay ve sıcak çorba ikramında bulunurken, İBB'nin ilçemizde yürüttüğü karla mücadele faaliyetlerini de yakından takip ettiler.

Karla mücadele mesaisine TEM Otoyolu İstanbul istikameti, Selimpaşa Mevkiinde yolda mahsur kalan vatandaşlara çay ve sıcak çorba ikramında bulunarak başlayan CHP'liler Berker Esen'in Başkanlığında hareket etti.

İBB'nin önlem ve çalışmaları hakkında kamuoyunu bilgilendiren Esen, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi kışla mücadele ekiplerimiz, vatandaşlarımızın sabah işlerine güvenle gitmesi adına gece boyunca yollarımızı açık tutmaya; kar küreme, tuzlama ve temizleme çalışmalarına devam ett” dedi. “Özel araçlarımızı zincirsiz ve kar lastiği olmadan kullanmamaya özen gösterelim” uyarısında bulunan Esen şu paylaşımlarda bulundu: “Büyükçavuşlu - Beyciler yolu ile Bekirli - Kurfallı yolu'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi kışla mücadele ekiplerimiz, yoğun kar yağışının olumsuz etkilerini ilçemizde en aza indirebilmek için teyakkuz halinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyorlar.”

“İBB GECE BOYUNCA ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİ”

Esen sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla: “İlçemiz tüm ana arterleri açık olup, tuzlama çalışmaları devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımıza sağlık ve mutluluk dolu bir gün dileriz” ifadelerine yer verdi.

 

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Beyaz esaret
Sonraki » Minik Serçe

YORUM YAP