Esen: Hiç utanmadılar mı çok merak ediyorum!

Esen: Hiç utanmadılar mı çok merak ediyorum!

25.10.2021 10:16:54

CHP Örgüt toplantısındaki konuşmasında AK Parti'nin “Vatandaşın sırtından in İSKİ” temalı mahalle toplantılarına değinerek, “Ülke ekonomisi yangın yeriyken, zam üstüne zam yapılıyorken; Doğalgaza, elektriğe, akaryakıta, ilaca, gübreye yapılan zamların önü alınamıyorken hangi yüzle bu ziyaretleri yaptılar. Biraz samimiyet…” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, AK Parti'nin kısa bir süre önce Yolçatı, Küçük Kılıçlı, Alipaşa, Gazitepe ve Kadıköy'de İSKİ faturaları ile ilgili halkı bilgilendirirken “AK Parti dün olduğu gibi bugünde yarında her zaman vatandaşının yanındadır, algıya mustenid (dayanan) zihniyetin karşısındadır” mesajı vermesine değindi. AK Partili Yöneticiler Mutlu Bozoğlu mahalle ziyaretleri yaparak İSKİ'nin tarife yaklaşımı ile geriye dönük vatandaşa fatura bedeli çıkartmasının yanlışlığını anlattı. AK Partililer, İSKİ'nin böyle bir borç çıkartılamayacağını, vatandaşların ödedikleri bedelleri “Tüketici Hakem Heyeti” ne başvurmaları halinde nasıl geri alabileceklerine yönelik bilgilendirmede bulundu.
ESEN: BU ZİYARETLERİ YAPARKEN HİÇ UTANMADILAR MI ÇOK MERAK EDİYORUM!
Esen buna ilişkin CHP Örgüt toplantısında şu açıklamayı yaptı: “Dikkatimizi çeken bir diğer konuda AKP'li yöneticilerin bazı köylerimize giderek “Vatandaşın sırtından in İSKİ!” diyerek aleyhimizde kara propaganda yapması. Bu ziyaretleri yaparken hiç utanmadılar mı çok merak ediyorum. Ülke ekonomisi yangın yeriyken, zam üstüne zam yapılıyorken; Doğalgaza, elektriğe, akaryakıta, ilaca, gübreye yapılan zamların önü alınamıyorken hangi yüzle bu ziyaretleri yaptılar. Elinizi vicdanınıza koyun bugün gelen faturalardan en uygun olanı su faturası değil midir? Üstelik Ekrem Başkanımız göreve gelir gelmez suya %50 indirim yapmasına rağmen. Biraz samimiyet…”
Sevginar SALİ

YORUM YAP