Esen: Babalarımız evlatlarının kahramanlarıdır

Esen: Babalarımız evlatlarının kahramanlarıdır

21.06.2021 13:17:40

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, 20 Haziran Babalar Günü vesilesi ile yazılı bir mesaj paylaştı.

CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Babalar Gününü tebrik etti.

ESEN: BABALARIMIZ EVLATLARININ ÖMÜR BOYU KAHRAMANLARIDIR

Esen, Babalar Günü vesilesi ile yayınladığı açıklamada duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “Yüreğimizde her an sevgisini tazelediğimiz, varlığından güç aldığımız, bizleri şefkatiyle sarıp kucaklayan babalarımız, annelerimizle birlikte en kutsal varlıklarımızdır. Evlatları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan babalarımız evlatlarının ömür boyu kahramanlarıdır.

“AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN BABALARININ ELLERİNDEN ÖPÜYOR, ACILARINI BİR KEZ DAHA PAYLAŞIYORUM”

Bu anlamlı günde, evlat acısıyla yürekleri dağlanmış şehit babalarımızı unutmamız mümkün değildir. Bu vatana canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin babalarının ellerinden öpüyor, acılarını bir kez daha paylaşıyorum. Yüreğimdeki tüm nefretle lanetlediğim hain terörün öksüz bıraktığı kardeşlerimi kucaklıyor, bir kez daha sabırlar diliyorum.

Hayatını kaybeden babalarımıza Allah'tan rahmet diliyor, babasız büyüyen tüm kardeşlerimize sabırlar diliyorum.

Bu vesileyle çocuklarına iyilik ve doğruluk yolunu gösteren, onların ilk kahramanı olan tüm saygıdeğer babalar ve baba adaylarının ‘Babalar Günü'nü kutluyor; değerli babalarımızın evlatları, torunları ve tüm sevdikleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve huzurla dolu bir ömür geçirmeleri diliyorum.”

YORUM YAP