Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmenlerini uğurladı

Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğretmenlerini uğurladı

20.06.2018 14:57:55

Ertuğrul Gazi Ortaokulu, İl İçi ve İl Dışı Öğretmen Atamaları dolayısıyla görev yerleri değişen beş öğretmenini uğurladı.

2018 Yılı İl İçi ve İl Dışı Öğretmen Atama Sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ilçemiz okullarında görev yeri değişiklikleri yaşandı. İlçemiz içinde 49 öğretmen başvuruda bulunarak okulunu değiştirirken, 28 öğretmen ilçe dışından atandı, 16 öğretmen ise İstanbul'un değişik ilçelerine atandı.
İlçemiz okullarında görev yeri değişiklikleri nedeniyle veda törenleri düzenlendi. Bunlardan biri de Ertuğrul Gazi Ortaokulu.
Ertuğrul Gazi Ortaokulu, Ahmet Öngel'in müdürlüğünde geçen hafta okulundan ayrılacak öğretmenlerini uğurladı.
Rehber Öğretmeni Mediha Özkorkmaz, Matematik Öğretmenleri Belkız Dönmez ve Esra Demir, Fen Bilimleri Öğretmeni Çiğdem Nas ve Özel Eğitim Öğretmeni Eda Atlı, meslektaşları tarafından yeni görev yerlerine güzel dilekler eşliğinde uğurlandı. Yıllarca aynı okulda görevlerini paylaşan ve güzel dostluklar da kuran eğitimciler hüzünlü anlar da yaşadı.
Okul Müdürü Ahmet Öngel, yaptıkları katkılar dolayısıyla öğretmenlerine teşekkür plaketi sunarak “Yolunuz açık olsun” dedi.

ERTUĞRUL GAZİ ORTAOKULU'NA ATANAN ÖĞRETMENLER
Ertuğrul Gazi Ortaokulu'na Matematik öğretmeni Sakine Şahin Gider, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Derya Yaran, Matematik Öğretmeni Aynur Öztürk ve Beden Eğitimi Öğretmeni Zülfiye Kayacı atandı.
Renginar SALİ

YORUM YAP