Ersaraç: Temel önceliğimiz daha huzurlu bir Türkiye

Ersaraç: Temel önceliğimiz daha huzurlu bir Türkiye

30.11.2018 10:24:51

İYİ Parti İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında konuşan Başkan Ozan Ersaraç, “Daha huzurlu bir Türkiye isteyen herkes ile birlikte yürümeye, bu ülke için çalışmaya, üretmeye hazırız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Silivri İlçe Yönetimi Ozan Ersaraç Başkanlığında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Yerel seçimlere yönelik istişareler, devam eden çalışmalar hakkında karşılıklı değerlendirmelerde bulunulan toplantıya ilgi yoğun oldu.
Kısa bir değerlendirmede bulunan Ersaraç, “Bizlerin de vatandaşın da en önemli gündemi ekonomik kriz. Genel Başkanımız Meral Akşener'in belirttiği gibi; “Türkiye ekonomide hızla 2002 seviyesine döndü. İktidar başladığı noktada bırakmaya karar verdi. ‘Türkiye'yi uçuracağız' diyenler, ülkeyi uçurumdan aşağı uçurdu. 2023'le yola çıktılar kesmedi 2017 oldu. Bütün veriler gösteriyor ki 2019 çok daha ağır geçecek”… Hazırlıklı olmamız lazım, vatandaşımızı tedbir almaları hususunda uyarmamız gerek.
Bugüne kadar başka partilere oy veren değerli kardeşlerimizi kendi partililerimiz kadar seviyor ve önemsiyoruz. Daha huzurlu bir Türkiye isteyen herkes ile birlikte yürümeye, bu ülke için çalışmaya, üretmeye hazırız” şeklinde konuştu.
Haber
Merkezi

YORUM YAP