Ersaraç: Seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz

Ersaraç: Seçimlere güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz

20.12.2018 10:19:56

Olağan haftalık Salı toplantılarını yeni yönetim kurulu üyeleri, aileleri, 2019 yerel seçim aday adayları ve basın mensuplarıyla birlikte gerçekleştiren İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, ittifak çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı, 18 Aralık Salı akşamı Ozan Ersaraç Başkanlığında olağan haftalık toplantılarını gerçekleştirmek üzere Ebuzade Restaurant'ta toplandı. Rutin yönetim toplantısını yönetim kurulu üyeleri, aileleri, 2019 Mahalli İdareler Seçimleri için Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği aday adaylığına başvuran isimler ve basın mensuplarıyla birlikte yaparak bir değişikliğe giden İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, CHP'nin yerel seçimlerdeki Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceklerini söyleyerek her iki adaya da başarı dileklerini sundu.

“ANKARA'DA YAVAŞ'I, İSTANBUL'DA İMAMOĞLU'NU DESTEKLEYECEĞİZ”
CHP ile yerel seçimlerde ittifak çalışmalarına dair açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, “Basın mensubu arkadaşlarımıza, yeni oluşturduğumuz ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza ve aileleri ile birlikte aramızda olan belediye başkan ve meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımıza hoş geldiniz dileklerimi sunuyorum. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Bizim normalde Salı günleri rutin yönetim kurulu toplantısı günümüzdür. Bu hafta yönetim kurulu toplantımızı hep birlikte yapalım istedik. O sebeple bugün burada bulunmaktayız. Malum gündemimiz 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri. Bu seçimler dahilinde aday adayı olarak bizlere başvurmuş arkadaşlarımız var, başvuru süreci devam ediyor. Bugün itibariyle hepimiz medyaya da yansımasıyla öğrenmiş olduk partimizin de destekleyeceği Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Açıklandı. Ankara için Sayın Mansur Yavaş, İstanbul için mevcut Beylikdüzü Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu destekleyeceğimiz Belediye Başkan Adaylarımız. Kendilerine başarılar diliyoruz. Ülkemiz için hayırlı olsun diyoruz, başarılı olacaklarından da şüphe duymuyoruz.” diye konuştu.

“İLÇELERDE İTTİFAK MESAİSİ DEVAM EDİYOR”
Süreçte ilçeler bazında ittifak görüşmelerinin devam ettiğini kaydeden Ersaraç, “İlçeler için de çalışmalar partimiz ve işbirliği dâhilinde hareket edeceğimiz CHP arasında devam ediyor. Basın mensubu arkadaşlarımızın çoğunluğu buradayken tekrar söylemiş olalım; biz Genel Merkez'imizden gelen talimata uygun olarak hareket edeceğiz. İlçelerde de bir ittifak yapılması durumunda yine Genel Merkez'imizin kararlaştırdığı gibi işbirliği adayını desteklemek yönünde tavır alacağız. İlçelerde işbirliği yapılmaması halinde biz kendi belediye başkan adaylarımız ve meclis üyesi adaylarımızla yola devam etmiş olacağız. Her iki ihtimalde de bütün hazırlıklarımız tamdır. Yerel seçimlere güçlü şekilde hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yine Genel Merkez'imizin talimatıyla teşkilatlarımız yeniden yapılan içine girmişti. Bu çerçevede yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte İl Başkanlığımıza bizler de istifalarımızı sunduk ve akabinde Sayın İl Başkanımızın, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yarımcımız Sayın Koray Aydın'ın ve nihayetinde Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in bize göstermiş olduğu teveccühlerle tekrar vazife aldık. Vazife aldıktan sonra yönetim kurulumuzu yenilemek için çalışmalarımıza başladık. Kurucu yönetim kurulumuzdan kimi arkadaşlarımızla yola devam ettik ve aramıza yeni arkadaşlar kattık. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ
İYİ Parti Silivri İlçe Başkanlığı yeni yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluştu: Ozan Ersaraç, Adem Yapan, Ahmet Murat Evcimen, Ali Güvenç, Alper Akgün, Aslı Altınova, Cem Demiray, Çiçek Vişne, Derya Polat, Emrah Şero, Esra Çolakoğlu, Gülay Köse, Gürcan Çakır, Halil Tabakoğlu, Hamdi Oktay Çiftçi, Hikmet Okta, İhsan Gözütok, İsmail Tayfur Uçal, Koray Kakaş, Mehmet Atak, Mert Erişken, Muhammet Aycan Çakır, Müstecep Sarıtaş, Nazlı Karaca Topal, Nedim Dündar, Nihat Barış, Okan Köseoğlu, Orhan Yamaç, Oylum Bedir, Sahibe Özer, Sebahattin Çetinkaya, Sebahattin Gürses, Selahattin Ahlatçıoğlu, Serkan Sunç, Suat Tezcan, Teoman Aydan, Ümit Azsöz, Ünsal Göze, Varol Hafacan Karadeniz, Yeşim Selimoğlu, Yiğit Efe Pehlivan, Yiğit Girgin, Yusuf Ziya Bulut.

Haber: Hazal BAŞARAN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Samimiyet
Sonraki » Çakırkeyif'ten yılbaşı daveti

YORUM YAP