Erkek giyiminde öncü isim ADRES

Erkek giyiminde öncü isim ADRES

14.12.2016 09:50:03

Silivri'de 8 yıldır erkek giyim sektöründe hizmet veren Adres Giyim yeni sezon ürünleriyle Alibey Mahallesi Şerif Sokakta  hizmet vermeye devam ediyor.

1988 yılında İstanbul'un tekstil başkenti olan Merter'de Samet Hançer'in sahipliğinde hayata geçen firma şimdilerde hem Silivrili erkeklerin hem de yurt içi ve dışındaki erkeklerin aranan markaları arasında yerini aldı. Silivri, Alibey Mahallesi Şerif Sokakta şık mağazada Adres Giyim ile birlikte BSV Giyim markasının iddialı ve dikkat çeken ürünleri de satışa sunulmakta. Samet Hançer ve oğlu Buğra Hançer erkek giyiminde oldukça iddialı olduklarını belirterek, “Mağazamızda bulunan tüm ürünler garantilidir. Üstelik ürünlerimizin tümü % 100 pamuktan oluşmakta; sağlık, rahatlık ve şıklık bir arada sunuluyor. Garanti konusunda hiç sıkıntı çekmeden müşterilerimize çok güzel fırsatlar sunabiliyoruz. Sadece satış sırasında değil, satış sonrasında da hizmetlerimiz devam ediyor” dedi.
Silivri'de iki ayrı şubesi bulunan Adres Giyim'in işletmecisi Buğra Hançer, “Adres ve BSV 1988'den bu yana spor ve klasik erkek giyim sektöründe, kalite ve müşteri memnuniyeti ilkesinden ödün vermeden çalışan, üretiminin tamamını kendi bünyesinde hazırlayan, iç pazara ürün yapan, ayrıca Türkiye'nin birçok bölgesi ve dış pazarda da satış noktaları bulunan firmalar. Müşterilerimize en kaliteli ürünü, doğru modeli en uygun fiyatlara ulaştırmayı esas alıyoruz.
Triko,
gömlek, takım elbise, ceket, pantolon, mont, kaban, palto, kravat, deri mont gibi ürünler tasarım ekibimiz tarafından dünya pazarını özenle takip ederek koleksiyonumuza dahil ediyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şık erkek giyimin adresi olarak müşterilerimize en iyi ve iddialı şekilde hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Engin AKIN

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Müessese
Sonraki » Silivrispor U-12 takımı da lider: 2-0

YORUM YAP