Erdim: Yürümek değil koşmaya devam edeceğiz

Erdim: Yürümek değil koşmaya devam edeceğiz

2.06.2023 10:52:04

28 Mayıs seçimlerinin ardından bir değerlendirmede bulunan CHP Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, “Çok güç şartlar altında yürüttüğümüz onur, hak, hukuk, adalet mücadelemizde yol kırığına uğrasak da asla inancımızı ve Atatürk'ümüze verdiğimiz sözümüzü unutmayacağız” derken, “Kaldığımız yerden yürümek değil koşmaya devam edeceğiz” mesajını verdi.

CHP Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim'den seçim mesajı...
ERDİM: ATATÜRK'ÜMÜZE VERDİĞİMİZ SÖZÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ
Erdim, duygu ve düşüncelerini şöyle paylaştı: “Sevgili arkadaşlarım; çok güç şartlar altında yürüttüğümüz onur, hak, hukuk, adalet mücadelemizde yol kırığına uğrasak da asla inancımızı ve Atatürk'ümüze verdiğimiz sözümüzü unutmayacağız.
“KALDIĞIMIZ YERDEN YÜRÜMEK DEĞİL KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Kurtuluş Savaşında kurulmuş bir partinin onurlu, gururlu, çağdaş kadınları olarak bizler; başımız dimdik hiç durmadan kaldığımız yerden yürümek değil koşmaya devam edeceğiz.
Ben, Balkanlardan köyünün öncü kadını Hamza Nine'nin torunu Derya Erdim! Tıp fakültesi, mühendislik fakültesi, her bölümden üniversite öğrencisi gençlerin görev diye koşarak geldiği, 6 yaşındaki Atlas'ın bile görev istediği, liyakatle işe yerleştirilmeyen Yağmur ve Mehmet'in, 90 yaşında tekerlekli sandalyede şık giysilerini giyerek gelmiş komşu teyzemin ve nicelerinin hatırı için ve geleceğe dair umudu bile umutlandıran biz yüce gönüllü kadınların dayanışma ruhu için hepinizi, hepimizi göreve davet ediyorum.
“HİÇ KORKMADAN VE DURMADAN ÇALIŞTIK”
Çalışma aracımız yakıldığında oğlum, “Anne siz korkarsanız biz korkarız, korkmazsanız hiç birimiz korkmayız” demişti. Siz yol arkadaşlarım ve ben hiç korkmadan ve durmadan çalıştık. Çalışmaya da devam edeceğiz…
“KURTULUŞA KADAR MÜCADELEYE DEVAM”
Ülkemizin derdi ile dertlenen, sevgi dolu, Mustafa Kemal Atatürk'ün açtığı mücadele yolunda bıkmadan usanmadan ilerleyen Cumhuriyet Kadınları; biz dün vardık, bugün varız, yarın yine güçlü olarak var olmaya devam edeceğiz. Unutmayın! Kurtuluşa kadar mücadeleye devam… Bir gün elbette “Her şey çok güzel olacak!”
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP