Engelsiz Yaşam Vakfı Silivri’de destek topladı

Engelsiz Yaşam Vakfı Silivri’de destek topladı

28.09.2020 14:40:18

Engelsiz Yaşam Vakfı Cuma akşamı Silivri'de yardım gecesi düzenledi. Oyuncu Tamer Karadağlı'nın katıldığı gecede ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı. Programdan elde edilen gelirlerin engelli bireylerin başta tekerlekli sandalye olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacağı ifade edildi.

Engelsiz Yaşam Vakfı temsilciliklerin her yıl organize ettiği "Engelsiz bir yaşam için yardım gecesi" bu kez Silivri'de düzenlendi. Vakfın Trakya Temsilcisi Aytaç Tuna'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, Hilal Özdemir ve ünlü sanatçı Coşkun Sabah katıldı. Program, etkinliğin gerçekleşmesinde katkı sunan isimlere plaket takdimiyle başladı. Ardından bir mücevher ve Hilal-i Ahmer madalyası açık attırma ile satıldı. Gecede elde edilen gelirlerin, engelli bireylerin tekerlekli sandalye ve temel ihtiyaç malzemeleri için kullanılacağı açıklandı.

TUNA: ENGELLİ ARKADAŞLARIMIZA YARDIMCI OLMAK İÇİN BÖYLE BİR PROGRAM DÜZENLEDİK

Engelsiz Yaşam Vakfı Trakya Temsilcisi Aytaç Tuna, “Bir seneden beri engellilere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu gece de engelli arkadaşlarımıza yardımcı olmak için böyle bir program düzenledik. Trakya ve Silivri bölgemizle biz ilgileniyoruz. Herhangi bir engelli vatandaşımızın ihtiyacı olduğu zaman bize ulaşıyor. Biz yetişemezsek, vakıftan yardım istiyoruz. Herkese elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

KAPLAKARSLAN: DÜNYA'NIN HER YERİNDE ŞUBELERİ OLAN ENDER VAKIFLARDAN BİRİYİZ

Engelsiz Yaşam Vakfı Kurucu Başkanı Atilla Kaplakarslan, “Temsilcilikle yapılan davetiye ve açık attırma gelirlerini vakfımızda sırası bulunan engelli bireylere destek oluyoruz. Bir takım kira ödemesi, ortopedi cihazlar oluyor. Onun için buradayız. Dünya'nın her yerinde şubeleri olan ender vakıflardan biriyiz” şeklinde konuştu.

ÖZDEMİR: DESTEK OLALIM

“Her insan bir engelli adayı” diyen ünlü sanatçı Hilal Özdemir, “O yüzden hiç kimse hiçbir zaman bir şeye güvenmesin. Her an her şey gelebilir insanların başına. Destek olalım” dedi.

KARADAĞLI: GERÇEKTEN ÇOK İYİ İŞLER YAPILIYOR

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ise, “Engelsiz Yaşam Vakfı'nın neredeyse bütün organizasyonlarına katılmaya özen gösteriyorum, çünkü gerçekten çok iyi işler yaptıklarını görüyorum. Herkes bir engelli adayı, yarın ne olacağımız belli değil” şeklinde konuştu.  

KIZILAY BAŞKAN YARDIMCISI DA KATILDI

Programa, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Ercan Tan da katıldı.

YORUM YAP