“Engeller birlikte aşılır”

“Engeller birlikte aşılır”

24.06.2019 09:57:56

“Engeller birlikte aşılır” diyen Özel Silivri Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi eğitimcileri, Silivri'deki eğitim hizmet ve psikolojik destek yolculuklarının yedinci yılında...

Farklı gelişen çocukları her alanda destekleyerek topluma bir birey olarak katılmalarını sağlamak amacıyla, Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde, ilçemizde faaliyet gösteren Özel Silivri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yedinci hizmet yılını tamamlamak üzere.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün “Eğitimde feda edilecek fert yoktur” sözünden hareketle özel bireylere çeşitli alanlarda eğitim hizmeti sunulmakta.

VERİLEN EĞİTİMLER
Kurucu Okul Öncesi Öğretmeni Cemile Eren, Kurum Müdürü Uzman Psikolog Handan Demirkıran'dan oluşan idari ve eğitimci kadrosuyla İşitme Eğitimi, Zihinsel Eğitim, Özel Öğrenme güçlüğü, Yaygın Gelişimsel Bozukluklar Eğitimi, Bedensel (fizyoterapi) Eğitimi sunulmakta ve uygulamalarla eğitimler pekiştirilmekte.

AİLELERE PSİKOLOJİK DESTEK
Ayrıca kurum tarafından Özel Bireylerin aileleri de unutulmamakta, onlara yönelik çeşitli seminerler de düzenlenerek psikolojik destek sağlanmakta.

“ENGELLER BİRLİKTE AŞILIR”
Kurum yetkilerinin gazetemize yaptıkları özel açıklama şöyle; “Kurumumuz Silivri'de işitme eğitiminin öncüsüdür. Kurucumuz eğitimci olup aynı zamanda onun ışığında uzman kadromuz ile en iyi hizmeti vermek için her geçen gün kendimizi geliştiriyor ve onların kalplerine dokunuyoruz, çünkü biliyoruz ki engeller birlikte aşılır.”
300 kişilik kontenjanı olan Özel Silivri Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaş sınırı yok. Başvurarak kurumun verdiği eğitim hizmetlerinden yararlanmak isteyenler, Piri Mehmet Paşa mahallesi, Albay Yunus Dirik Caddesi, Marmara Plaza no:50/18 kat: 3 (emniyet müdürlüğü üzeri) Silivri adresindeki yerini ziyaret ederek kayıt yaptırabilir. Ayrıca kurumla 0212 727 7771 ve 0530 820 3679 nolu telefonlardan ve e-mail: silivri_ozelegitim@hotmail.com adresinden iletişime geçebilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Renginar SALİ

YORUM YAP