Emekleriyle takdir topladılar

Emekleriyle takdir topladılar

17.03.2018 14:20:25

Yavuz Selim İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esra Sarıahmet'in rehberliğinde bilgi, yaratıcılık ve emek dolu başarılı bir program sundu. 

Yavuz Selim İlkokulu 1/A sınıfı öğrencileri, öğretmenleri Esra Sarıahmet'in rehberliğinde Atık Maddeler Defilesi gerçekleştirdiler, “Hayata Hazırla Beni Öğretmenim” adlı projelerini sundular ve yaptıkları çalışmaları sergilediler. 14 Mart 2018 tarihinde gerçekleştirdikleri programı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdal Aslan ve bazı okul yöneticileri de katılarak onurlandırdı.
Atıklarla doğayı kirletmek yerine onları çöp olmaktan çıkarıp kullanılabileceğini öğrencilerine öğretmek isteyen öğretmenleri Esra Sarıahmet, düzenlediği Atık Maddeler Defilesi'yle bunu onlara yaşattı. Sarıahmet'in rehberliğinde atık maddeleri en iyi şekilde değerlendirip, bir birinden güzel ve oldukça başarılı kostümler tasarlayan ilkokul öğrencileri, defilede eserlerini gururla sundu. Yaratıcılıkları ve ilginç fikirlerini harmanladıkları eserleriyle defilede boy gösteren Yavuz Selim İlkokulu 1/A sınıfı izleyenleri kendine hayran bıraktı.
“Hayata Hazırla Beni Öğretmenim” adlı proje sunumlarının yanı sıra bir de yaptıkları çalışmaları sergilediler. Konuklar, sergide yer alan el emeği eserleri ilgi ve merakla inceledi.
Renginar SALİ

YORUM YAP