“Elimi hiç bırakmadınız; teşekkürler Silivri”

“Elimi hiç bırakmadınız; teşekkürler Silivri”

6.03.2019 10:53:13

Aday ve proje tanıtım toplantısında Cumhur İttifakı temsilcileri, teşkilat mensupları ve STK temsilcileri ile geniş katılımlı bir toplantıda buluşan Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları startını verdiği günden bu yana kartopu gibi büyüdüklerini belirtirken, “Hep beraber Silivri olalım” çağrısında bulundu.

Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, Salı akşamı Mega Saray'da düzenlenen tanıtım toplantısı ile projelerini görücüye çıkarttı. Ekibi ile birlikte Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıldönümü 2023'e giderken, dev 23 proje ile Silivri halkından 31 Mart'ta destek ve önümüzdeki 5 yıl için ilçemizi yönetme hakkını talep eden Cumhur İttifakı kadroları coşkulu bir programa imza attılar.

Programa AK Parti ve MHP Milletvekilleri, MHP, AK Parti ve BBP Silivri İlçe Başkanları, MHP MYK üyeleri, Büyükçekmece ve Beylikdüzü MHP İlçe Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları ve üyeleri, Silivri Geçmiş Dönem Belediye Başkanlarından Hüseyin Turan, AK Parti İlçe Başkanlarından Metin Karakaş, Başkan Adaylarından Emrah Maşalacı, STK temsilcileri, iş insanları ve partililer yoğun katılım gösterdi.

YALÇIN: ZAFER İNANANLARINDIR

Programın açılış konuşmasını MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın gerçekleştirirken, tüm katılımcılara teşekkür etti ve “31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacağımıza dair inancımız tamdır bunun için tek bir şart var o da çok çalışmak. AK Parti ve MHP teşkilatları el ele vererek, gecelerini gündüzlerine katarak çalışmayı devam ettikleri takdirde 31 Mart'ta Silivri'de Volkan Yılmaz, İstanbul'da Binali Yıldırım birinci olacak; Silivri kazanacak, İstanbul kazanacak. Zafer inananlarındır” dedi.

BOZOĞLU: VOLKAN YILMAZ SİLİVRİ'YE REFAHI GETİRECEK

“İşte başkan, işte teşkilat” tezahüratları arasında kürsüye çıkan AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, partilileri “Tezahüratlarınızı 31 Mart'a saklayın; asıl kutlamayı o zaman yapacağız” diyerek selamladı. “Cumhur İttifakı olarak iki teşkilat kenetlenmiş vaziyette Silivri'nin özlediği yatırım ve hizmetlere kavuşturacak yönetimleri göreve getirmek için çalışıyor. Cumhur İttifakı yönetiminde Silivri hasret kaldığı mutluluğa ve refaha kavuşacak. Bu sürece katkı sunacak ve bu salonu dolduran herkese teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum.

Zafer Yalçın Başkanım, Silivri'ye seçim zaferini vaat etti ben de Mutlu Bozoğlu olarak mutlu bir Silivri için elimden gelen her şeyi yapmaya hazır olduğumu belirtmek isterim. Volkan Yılmaz ile birlikte Silivri'de mutlu çocuk, mutlu genç, mutlu aile anlayışı hakim kılınacak. Bu akşam salonu dolduran hemşerilerimiz 31 Mart'ın sonucunu gösterdi, Allah hepinizden razı olsun. Ele ele Silivri'yi hizmet eksikliğinden kurtarmak için çıktığımız bu yolda bizler yürürken, birilerinin de eşyalarını toplamaya başladıkları haberleri geliyor” diyen AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, “Onlar giderken Volkan Yılmaz, Silivri'yi refaha kavuşturmak için geliyor” ifadeleriyle açıklamalarını tamamladı.

GÜR: SİLİVRİ KARARINI VERMİŞ

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Gür, toplantıda söz alarak şunları söyledi: “Bu akşam burada oluşan tablo inanmışlığın resmi. Karar verilmiş sandığa taşımak için 25 gün kaldı. Bu coşkuyu Silivri'nin her yerine taşımaya devam edelim. 31 Mart gecesi coşkuların en güzelini Silivri Meydanında hep birlikte yaşayacağız inşallah. Bir hizmet hareketi olan Cumhur İttifakı kazanacak, Silivri kazanacak; birlikte başaracağız.”

ÇİFTÇİOĞLU: İNŞALLAH BU RUH 31 MART'TA SANDIKTAN ZAFERLE ÇIKACAK

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nazif Barış Çiftçioğlu, toplantıda yaptığı konuşmada duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti: “İnşallah buradaki ruh 31 Mart'ta da sandıklara aynen yansıyacak. Cumhur İttifakı Silivri'yi gönül belediyeciliği ve özlediği hizmetlere kavuşturmak için 1 Nisan itibariyle startı verecek. İstanbul Binali Yıldırım, Silivri Volkan Yılmaz ile çok daha güzel olacak.”

ARKAZ: VOLKAN YILMAZ SİLİVRİ İÇİN BİR ŞANS

Toplantıda söz alan MHP İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, “Silivri bir türlü bir adım ileriye gitmiyor. Hüseyin Turan'ı tenzih ederek söylüyorum ve yaptıkları için teşekkür ediyorum. CHP eski CHP değil, gittikleri yol yol değil.

Volkan Yılmaz dava arkadaşım, cesur, dürüst ve bilgili biri. Hem bürokrasi kısmını hem de özel sektörü yakından biliyor. Volkan Yılmaz, Silivri için büyük bir şans” şeklinde konuştu.

ŞATIROĞLU: CHP'NİN SİLİVRİ'YE GRAM HİZMETİ YOK

Volkan Yılmaz'ın tanıtım toplantısında söz alan AK Parti İstanbul Milletvekili Nevzat Şatıroğlu, “İşlem tamam” diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti: “Yine de işi asla şansa bırakmayın. CHP'li yönetimin Silivri'ye gram hizmeti yok. CHP'nin nereye faydası olmuş ki Silivri'ye olsun! Biz Cumhur İttifakı olarak Silivri'ye çağ atlatmaya geliyoruz. Hainlere fırsat vermeyin. Sahayı boş bırakmayalım. İstanbul'da Binali Yıldırım, Silivri'de Volkan Yılmaz ile Silivri daha güçlü bir şekilde geleceğe yürüyecek.”

PROJELER SLAYTLA TANITILDI

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz'ın projeleri slayt olarak katılımcılarla paylaşıldı.

YILMAZ: UZATTIĞIM ELİ HİÇ BIRAKMADINIZ; TEŞEKKÜR EDİYORUM

Toplantıda söz alan Volkan Yılmaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin takdiri, AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın oluru ile Cumhur İttifakı Silivri Belediye Başkan Adayı olarak huzurda bulunduğunu belirtti ve üstlendiği sorumluluğu taşıyacak güç ve kararlılığa sahip olduğunu vurguladı. “Sefere görevliyiz, zafer Allah'tan” diyen Yılmaz, Cumhur İttifakı ruhunun çok iyi anlaşılması gerektiğine bir kez daha dikkat çekti. “Cumhur İttifakı ruhunda makam, mevki, kişisel hırs yok. Millet, vatan, devlet, ezan, bayrak var” diyen Yılmaz, kendisine inananlara teşekkür etti, bu sayede kar topu gibi büyüdüklerini belirtti. “1 Ocak'tan beri uzattığım eli tuttunuz, hiç bırakmadınız. Ve bugün görüyorum ki başardık.

Fitne, fesat tohumları ektideler, birbirimize girmemizi beklediler ama biz ‘ben' değil ‘vatan', ‘millet', ‘bayrak', ‘ezan' dedik omuz omuza mücadelemizi vermeye devam ettik.

“ ‘ASLA YAN YANA GELMEZ' DENİLEN İNSANLARI ORTAK PAYDADA BİRLEŞTİRDİK”

Cumhur İttifakı ve Silivri ruhu etrafında ‘asla yan yana gelmez' denilen insanları ortak payda; gönül belediyeciliği, hizmette buluşturduk. Yan yana, omuz omuza Silivri'yi hizmet için fethedeceğiz. Silivri'deki unutulmuşluklara son vereceğiz.

“EN ÖNEMLİ PROJEMİZ İNSAN”

Biz birçok projeyi, binayı, hizmeti yapabiliriz ama onları anlamlandıracak olan ve bizim en önemli projemiz çocuklar, gençler, kadınlar ve insanlarımız olacak. Eğitimdeki fırsat eşitsizliğini ortadan kaldıracak, faziletli, imanlı, devlet ve milletini seven gençler yetiştireceğiz. Silivri'den kaçmayacak, insanına dokunmaktan imtina etmeyeceğiz.

“HUZURU ÜRETKEN, GÖNÜL VE SOSYAL BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURARAK SİLİVRİ VE KENDİNİZE ŞANS TANIYIN”

Tüm sorunlar onları dert edinen yöneticiler ve bu sürece insanları katan yöntemle çözüme kavuşturulur. Yaptıklarını değil yapmadıklarını anlatan yönetim sizden huzurun devamı için bir beş yıl daha istiyor! Biz de sizden kimsenin tekelinde ve bir başına mimarı olmadığı, hepimizin ortak çabayla tesis ettiği kent huzurunu üretken, gönül ve sosyal belediyecilikle buluşturmak için bir fırsat istiyoruz. Hep söyledim bir kez daha tekrarlıyorum; Silivri'de kim taş üstüne taş koyduysa Allah razı olsun. Ama bu hızlı çağı biraz geriden takip eden Silivri'ye koşar adımlarla hizmet, İBB ve Hükümet destekli yatırımlarla buluşturarak kendinize şans tanıyın.

“HEP BERABER SİLİVRİ OLALIM”

Silivri'nin hoşgörüsüne yakışan bir seçim olsun, kimsenin kalbi, gönlü kırılmasın dilerim ve buna kampanyamızın başlangıcından bu yana özen gösterdik, aynı hassasiyeti sürdüreceğiz.

Bir olalım, beraber olalım; hep beraber Silivri olalım.”

Volkan Yılmaz, konuşmasının sonunda annesi ve eşine teşekkürlerini iletti.

Proje ayrıntıları birazdan…

 

 

YORUM YAP