Eğitim ve staj için yine İspanya’dalar

Eğitim ve staj için yine İspanya’dalar

18.02.2020 10:58:02

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, "Yeni Teknikler, Yeni Ufuklar” adlı projeleri kapsamında bu yıl da İspanya'nın Kanarya Adaları'nda eğitim alacak ve staj görecekler.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okul ekibinin hazırladığı "Yeni Teknikler, Yeni Ufuklar” isimli projesi, 53.392 € hibe desteğine sahip olup, 2019 yılı teklif çağrısı dönemi Erasmus+ Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği faaliyeti kapsamında İspanya / Kanarya Adaları / Tenerife şehrine eğitim almak ve staj yapmak amacıyla 10 öğrenci 2 refakatçi öğretmen ile birlikte 16 Şubat 2020 tarihinde yola çıktılar.

Sektör potansiyelleri ve öğrencilerimizin ihtiyaçları ışığında oluşan "Yeni Teknikler, Yeni Ufuklar” isimli proje ile Avrupa standartlarında staj imkânı sunarak bu alanlarda istihdam kadrolarında yer bulmalarını amaçlamakta.

Projenin ilk akışı 16/02/2020 – 02/02/2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, 2. akış ise Nisan-Mart aylarında yapılacak. 14 günlük olan akışlarda, öncellikle eğitim faaliyetleri akabinde staj çalışmaları yapılacak.

Erasmus + kapsamında, AB ülkelerindeki en uzak noktada bulunan İspanya'ya bağlı Kanarya Adalarına geçen sene de bir proje faaliyeti yapılmış olup, güzel dostluklar kurulmuş.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencilerine iyi yolculuklar diliyor,  başta ülkemizi ve okulumuzu en iyi temsil edeceklerine inanıyoruz.

Haber Merkezi

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Tonta’dan Değirmenköy’e başarı dilekleri
Sonraki »

YORUM YAP