Eğitim Kampı’nda ilk zil çaldı

Eğitim Kampı’nda ilk zil çaldı

18.08.2023 11:24:28

Bu bir tanıtımdır
Eğitim Kampı Kişisel Gelişim Kursu, yeni 2023-2024 eğitim-öğretim yılına Deneme Sınavı ve genel tekrar dersleriyle başladı.

Birçok özel eğitim kurumunda olduğu gibi Eğitim Kampı Kişisel Gelişim Kursu'nda da yeni 2023-2024 eğitim-öğretim yılı zili çaldı ve öğrenciler derslikleri doldurdu.
“DENEME SINAVI VE GENEL TEKRAR DERSLERİYLE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK”
Eğitim Kampı Kişisel Gelişim Kursu kurucusu, Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Yıldız Aydın Zık, kurum çalışmalarına ilişkin gazetemize yaptığı özel açıklamada şu bilgilendirmeyi yaptı: “Eğitim Kampı Kişisel Gelişim Kursu olarak, 8. sınıf öğrencilerimizle yeni döneme, deneme sınavı ve genel tekrar dersleriyle başladık.
“LGS HAZIRLIĞINDA MOTİVASYON VE EBEVEYN DESTEĞİ SON DERECE ÖNEMLİ”
LGS hazırlığında motivasyon ve ebeveyn desteği son derece önemlidir. Öğrenci ve velilerimizle rehber öğretmenimizin bire bir görüşmeleriyle süreci güçlendiriyoruz.
Hedef odaklı eğitim anlayışımızla öğrencilerimizi istedikleri okullara yerleştirebilmek adına Eğitim Kampında başarıya ilk zil çaldı.
“BAŞARILI BİR EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DİLİYORUM”
Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diliyor, verecekleri desteklerden dolayı velilerimize şimdiden teşekkür ediyorum.”
Renginar SALİ

  1. Yağmur Yağmur

    Canım eğitim kampım çok samimi ve güzel ortam dersler eğlenceli hocalarımız tatlı hepsini çok seviyorum

YORUM YAP