EĞİTİM

Diğer

    Atletizm Yarışması’nda İstanbul 1’inciliği

    Selimpaşa İlkokulu öğrencileri, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun yarışlarında İstanbul 1’inciliği, 2’nciliği ve 5’inciliği dereceleriyle gururlandırdı.

    Toplantı Salonunun ihtiyaçlarını giderdiler

    Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulun Mobilya ve İç Dekorasyon Alanı ile Metal Teknolojileri Alanı öğrencileri, öğretmenleri rehberliğinde Kaymakamlık Toplantı salonunun masalarını ve projeksiyon cihazı standını üretti.

    Okullarını başarıyla temsil ettiler

    Çağrıbey Ortaokulu öğrencileri, 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Çanakkale Zaferi konulu yarışmalarda ilçe birincilikleriyle gururlandırdı.

    “Bilimin İzinde” bültenin Mart Ayı sayısı hazırlandı

    Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencileri, “Bilimin İzinde” bültenin Mart Ayı sayısı hazırlandı.

    Çanakkale destanının yıl dönümünü kutladılar

    Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir program düzenledi.

    “İnsanlık tarihinin en ihtişamlı kahramanlık destanı”

    Özel Silivri TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü kutlayarak, şehitlerimizi minnetle andı.

    Şehit Elman Şentürk’ün ailesini ziyaret ettiler

    Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar ve İlçe Müftüsü İsa Sağlam, ailesini ziyaret ederek Şehit Elman Şentürk’ü minnet ve saygıyla yâd etti.

    Atık Yarışması’nda İlçe Birinciliği

    Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu, Sıfır Atık Yarışması’nda “İyi Uygulama Yapan Okul' kategorisinde ilçe birincisi seçildi.

    75.Yıl Cumhuriyet minikleri “Paylaştıkça çoğalır” dedi

    75.Yıl Cumhuriyet İlkokulu Anasınıfı öğrencileri, bu yıl da “Paylaştıkça çoğalır” dedi.