Eğitim-İş 3 Eylül’de Kadıköy’de buluşacak

Eğitim-İş 3 Eylül’de Kadıköy’de buluşacak

1.09.2022 09:33:57

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası İstanbul Şubeleri, 3 Eylül Cumartesi günü Kadıköy İskele Meydanı'nda buluşarak Öğretmene Saygı, Öğretmeni, Öğrenciyi, Veliyi Ayrıştıran Basamaklarına Hayır! demek için basın açıklamasında bulunacak.

Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası İstanbul Şubeleri, 3 Eylül Cumartesi günü Kadıköy İskele Meydanı'nda bir araya gelerek basın açıklamasında bulunacak.

Eğitim İş'liler, Öğretmene Saygı, Öğretmeni, Öğrenciyi, Veliyi Ayrıştıran Basamaklarına Hayır! demek için basın açıklamasında bulunacak.

“ÖĞRETMENE SAYGI EYLEMLERİMİZDE BİRLİK OLMAYA ÇAĞIRIYORUZ”

Sendikanın Silivri Şubesi, üyelerine şu çağrıda bulundu: “Değerli Mücadele Arkadaşlarımız; Demokratik, laik, bilimsel ve eşit eğitim talebine ses olmak için eğitimcileri tüm farklılıkları bir kenara bırakarak öğretmene saygı eylemlerimizde birlik olmaya çağırıyoruz.

Gelin, öğretmenler olarak, taleplerimizi anlamayanlara, bir kez de alanlardan ders verelim. 3 Eylül Cumartesi günü haklı taleplerimizi en gür sesimizle dile getirmek için siz üyelerimizi ve bütün eğitim emekçilerini 15.00'da Kadıköy İskele Meydanında gerçekleştireceğimiz kitlesel basın açıklamamıza bekliyoruz. Cumartesi tüm mücadele arkadaşlarımız ile görüşmek dileğiyle. Yaşasın Eğitim-İş, Yaşasın Birleşik Kamu-İş, Yaşasın Örgütlü Mücadelemiz!”

Renginar SALİ

YORUM YAP