Eğitim-Bir-Sen Silivri Teşkilatları buluştu

Eğitim-Bir-Sen Silivri Teşkilatları buluştu

5.11.2019 10:17:05

Eğitim-Bir-Sen Silivri Temsilciliği tarafından "İşyeri Temsilci ve Müdür Yardımcıları Toplantısı" toplantısı düzenlendi.

Eğitim-Bir-Sen Silivri Temsilciliği tarafından geçen hafta "İşyeri Temsilci ve Müdür Yardımcıları Toplantısı" Nurullah Baldöktü İlkokulu'nda düzenlendi.
Toplantıya 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Güven, Silivri Temsiclisi Emrah Erdoğan, okul temsilcileri, müdür yardımcıları ve EBS Kadın Komisyonu Üyeleri katıldı.
5.Dönem Toplu Sözleşme sürecini anlatan video gösterimi ile başlayan program, İlçe Temsilcisi Emrah Erdoğan, Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Güven ve Şube Başkanı Yusuf Sabaz'ın konuşmalarıyla devam etti.
Erdoğan, programa katılan İşyeri Temsilcileri ve Okul – Kurum Müdür Yardımcılarına katılımlarından teşekkür ederek başladığı konuşmasını Sendikal gündem, teşkilat mensuplarının talepleri ve 5.Dönem Toplu Sözleşme sürecindeki taleplerle ilgili değerlendirmelerde bulunarak tamamladı.
Şube Başkan Yardımcısı Yusuf Güven, teşkilat buluşmalarının önemine vurgu yaparak, bu tür toplantıların üyelerle iletişim ve istişare içerisinde olmayı sağladığını ifade etti. “Teşkilatlanma açısından İşyeri Temsilcilerine ve Okul – Kurum Müdür Yardımcılarına önemli sorumluluklar düşmektedir” dedi. Sendikal gündem ve teşkilatlanma ile ilgili görüş ve önerilerini ifade ederek konuşmasını tamamladı.
Şube Başkanı Yusuf Sabaz toplantıya katılan İşyeri temsilcilerine, Okul-Kurum Müdür Yardımcılarına, toplantının tertip edilmesinde emeği geçen İlçe Yönetim Kurulu, İlçe Kadın Komisyonu Üyelerine ve İlçe Temsilcisi Emrah Erdoğan'a teşekkür ederek konuşmasına başladı. 5.Dönem Toplu Sözleşme süreci, eğitim ve sendikal gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
Silivri İlçe Temsilciliği Teşkilat Toplantısı sorulan soru ve önerilerin değerlendirilerek cevaplanmasıyla sona erdi.

OKULLARA ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eğitim-Bir-Sen 5 Nolu Şube Başkanı Yusuf Sabaz, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Güven, Silivri Temsiclisi Emrah Erdoğan'la birlikte gün içerisinde de okul ziyaretlerinde bulundu. Gümüşyaka Ortaokulu'na Müdür olarak atanan Ömer Kaya'ya (aynı zamanda Silivri Genç Memur-Sen Başkanı), Gümüşyaka Anadolu Lisesi'ne Müdür olarak atanan İsmail Eray Dursun'a, Fenerköy İlkokulu'na Müdür olarak atanan Erdal Güllü'ye, Ortaköy Sezin Öztaş Ortaokuluna Müdür olarak atanan Ertan Öztürk'e, Hasan Sabriye Gümüş Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Aksünger'e, Gazi İlkokulu'na Müdür Yardımcısı olarak atanan Silivri İlçe Yönetim Kurulu üyesi Recep Ali Sarıahmet'e hayırlı olsun dilekleri paylaşıldı. Sendika yetkilileri, Gümüşyaka Ortaokulu'nda öğretmenler ile sendikal gündemi değerlendirerek taleplerini dinlediler.
Haber Merkezi

YORUM YAP