Eğitim Adası öğretmenlerinden velilere mesaj...

Eğitim Adası öğretmenlerinden velilere mesaj...

26.08.2017 11:15:41

Eğitim Adası Anaokul & İlkokul 1. ve 2. Sınıf öğretmenleri F.Zehra Akkoca ve Havva Kutuoğlu, anne ve babalara yeni eğitim-öğretim yılı mesajında bulundu.

Yeni 2017-2018 eğitim-öğretim yılı açılışı yaklaşırken, Eğitim Adası Anaokul & İlkokul 1. ve 2. Sınıf öğretmenleri F.Zehra Akkoca ve Havva Kutuoğlu, duygu ve düşüncelerini velilerle paylaştı. Paylaşımlarında şu sözlere yer verdiler: “Yeni bir eğitim ve öğretim yılına hep birlikte merhaba… Değerli Anne ve Babalar; bu sene 1. Sınıf öğretmeni Fatma Zehra Akkoca ve 2. Sınıf öğretmeni Havva Kutuoğlu olarak çalışmalarımızı birlikte yürüteceğiz. Tabi ki bu çalışmalarımızı siz velilerimizle işbirliği içerisinde yürütmemiz gerektiğini biliyoruz ve bunun güven, saygı ve sevgi ekseninde olacağına inanıyoruz.

“İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLMAMIZ BÜYÜK ÖNEM ARZ EDER”
Okul olarak vizyonumuz, kişisel gelişimini tamamlamış, özgüveni gelişmiş, bireyler yetiştirmektir. Bunları da çocuklarımızda; yardımlaşma-paylaşma, hoşgörü, sevgi-saygı, sorumluluk, dürüstlük, arkadaşlık, empati duygularını geliştirerek sağlayabileceğimizi biliyoruz. Bu noktada siz velilerle işbirliği içerisinde olmamız büyük önem arz eder.

“ÇALIŞMALAR HAFTALIK VE AYLIK ŞEKLİNDE BİLDİRİLECEK”
Davranış gelişimini tamamlamış çocuklarda öğretim basamağında başarı sağlamak çok daha kolaydır. Zaten bu nedenle “eğitim-öğretim” denmektedir.
Öğretim basamağında yapacağımız çalışmalar haftalık yaptıklarımız ve aylık yapacaklarımız şeklinde size bildirilecektir. Öğrencilerim akademik boyutlarda kazandıkları bilgileri başarılı ve etkin bir şekilde aktarabilen bireyler olabilmeleri için sunum çalışmaları yapılacaktır. Öğreneceğimiz konular gezilerle desteklenerek öğrencilerin yaşayarak ve yerinde öğrenmeleri ve pekiştirmeleri sağlanacaktır.

AMACIMIZ
Amacımız; Yüce Atatürk'ün dediği gibi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmektir. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Saygılarımızla…

OKULUN İLK GÜNÜ VE İHTİYAÇ LİSTESİ
Anaokuluna kayıtlı tüm öğrenciler, 05 Eylül 2017 tarihinde, ilkokul 1. Ve 2. Sınıf öğrencileri ise 11 Eylül 2017 tarihinde okula başlayacak. İlk gün ihtiyaç listesi açıklandı. Listede, okul içine giyilecek ayakkabı, su matarası, yağmur çizmesi ve yağmurluk, çanta ve yedek kıyafet yer alıyor.
Renginar SALİ

YORUM YAP