Duru: Biz inanıyoruz iyi yerlere geleceğiz

Duru: Biz inanıyoruz iyi yerlere geleceğiz

13.07.2021 12:33:13

Silivrispor Başkan Adayı Akgün Duru cumartesi günü yapılacak olan genel kurul öncesi listesiyle birlikte basın mensuplarının önüne çıktı.

Basın toplantısında sert açıklamalar yapan Duru, Silivrispor'a nefes olmaya geldiklerini söyledi. Duru "Silivrispor kulübüne bir nefes lazım. Bir sürü sebebimiz var aday olmak için. Silivrispor bu yönetimin elinde nefessiz kalmıştır. Yanlış yaptılar. O zaman biz de çıkıp eleştiriyorsak arkadaşlarla birlikte talip olduk. Silivrispor sevdası ağır bastı. Kulübün şu anda bulunduğu durum çok kötü. Amatöre kadar düştü. Silivrispor amatörde de olsa, profesyonelde de olsa bizim için baş tacıdır. Silivrispor'a olan sevdamızla yola çıktık. Biz bugün aday olmasaydık ne zaman aday olacaktık? Biz bu kulübü profesyonelde 3-4 Milyon gelirle bıraktık bu yönetime. Kulüp amatör lige düştüğü için iddia gelirleri de yok oldu. Ama olsun biz inanıyoruz daha iyi yerlere getireceğiz bu kulübü. İnanmasak bugün burada olmazdık." ifadesini kullandı.

"PANDEMİ TÜM DÜNYADA OLDU"

Futbol dışındaki diğer branşların yok olduğunu kaydeden Duru "Diğer branşlara ne oldu arkadaşlar? Voleybola ne oldu 2004'ten beri? Yüzlerce öğrencisi vardı. 2. Ligdeydi biz bıraktığımızda. Yok şuan. Basketbola ne oldu? Yok şuan. Hadi futbolda amatöre düştük diğer branşlar da yok. Gelirler nerede? Gelirler de yok. Ne kaldı geriye? Bunlar olurken borç düştü mü? Pandemi tüm dünyada oldu. O zaman tüm kulüpler düşseydi. Aday olma sebeplerimiz bunlar." şeklinde konuştu.

"BENİ DAHA FAZLA KONUŞTURMASINLAR"

Yönetim olarak en büyük amaçlarının öz kaynak düzeni oluşturmak, bunun yanında tesisleşmek ve takımı yeniden profesyonel lige çıkarmak olduğunu kaydeden Duru "Bu düşünceleri birlikte götürmeye çalışacağız. En kısa sürede yeniden profesyonel lige çıkmak istiyoruz. Altyapıya daha fazla önem vererek bunu yapacağız. Çok zor bir görev bizi bekliyor. Tüm arkadaşlarla birlikte bu işe talip olduk. Ben huzurlarınızda onlara teşekkür ediyorum. Ateşten gömlek giymeye hazırız. Yok, bizde milyoner. Video kaydı da yapmıyoruz. Algı yönetimi yapmaya gerek yok. Paraysa para bizde de var. Ama biz hikâye anlatmıyoruz. Silivrispor, Silivri'de yaşayan insanların kulübüdür. Beni daha fazla konuşturmasınlar. Beni delirtmesinler. Benim yöneticilerim üzerinden bana kimse aba altından sopa gösteremez. Benim adım Akgün Duru. Sütte leke var bizde leke yok. Buradan da uyarıyorum. Kulübü düşürmüşsün amatör branşları kapatmışsın bırakın bu işleri. Bizler bu ateşten gömleği giymek için buradayız." dedi.

YORUM YAP