Temel Aslan: Tarafım Silivrispor

Temel Aslan: Tarafım Silivrispor

13.07.2021 14:00:47

Hafta sonu olağan genel kurula gidecek olan Silivrispor'da geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden Temel Aslan yazılı bir açıklama yaparak kongrede tarafının Silivrispor olacağını beyan etti.

Silivrispor'un geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden futbol şube sorumlusu ve bir gecede takım kurarak tarihinde önemli bir yer tutan, iki yıl üst üst üstte yenilgisiz Türkiye Şampiyonasına taşıyan geçmiş dönem Silivri Belediye Başkan Yardımcılarından ve iş insanı Temel Aslan olağan genel kurul öncesinde yazılı bir açıklamada bulundu. Temel Aslan yaptığı açıklamasında; “Saygıdeğer dostlarım, kardeşlerim, küçüklerim, büyüklerim, Silivrispor'umuzun vefakâr taraftarları. Taraftarlık iyi günde, kötü günde, galibiyet veya mağlubiyette takımının yanında olmaktır. Her zaman takımını desteklemektir. Çünkü takımlar bir bölgeyi ve o bölgede yaşayan tüm halkımızı temsil eder. Silivrispor da bizim için Silivri'de hepimizi temsil eden, gönülden taraftarı olduğumuz, taraftarı olmakla gurur duyduğumuz çok önemli bir değerimizdir.

SEÇİLECEKLERE BAŞARILAR DİLERİM

Bilindiği üzere Silivrispor'umuz genel kurul sürecine girmiştir. İnanıyorum ki kim Başkanlığı kazanırsa kazansın başarı İçin çalışacaktır. İki hemşerimiz Başkanlık için adaylıklarını açıklamış bulunuyor. Delegelerimiz adaylarımızın projelerini ve başarı planlaması inceleyecek buna göre doğru seçimi yapacaklardır. Tarafsızlık ilkesinden yola çıkarak Tek tarafımın Silivri spor olduğunu beyan ediyorum Adaylarımıza seçim sürecinde ve seçimlerden sonra yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim. Şampiyon Silivrispor taraftarına selam ve saygılarımla” dedi.

YORUM YAP