Duru: Bana değil Silivrispor’a oy kullanmaya davet ediyorum

Duru: Bana değil Silivrispor’a oy kullanmaya davet ediyorum

16.07.2021 12:14:13

Cumartesi günü olağan genel kurulunu gerçekleştirecek olan Silivrispor'da Başkan adaylarından Akgün Duru bir mesaj yayınlayarak tüm delegeleri oy kullanmaya davet etti ve “Gündemden düşen Silivrispor'u tekrar gündeme getireceğiz” dedi.

Salgın hastalık nedeni ile bir türlü yapılamayan genel kurul Silivrispor'da cumartesi günü yapılacak. Kongrede adaylığını açıklayan geçmiş dönem kulüp başkanlarından Akgün Duru bir açıklamada bulundu. Duru yaptığı açıklamasında; “Bizler Silivrispor için Silivri ile yola çıkıyoruz. Derdimiz Silivri oldu hiçbir zaman kendimiz olmadı, Silivri ve Silivrispor için dertlendik durduk bunda da ısrarcı olacağız. Silivrispor'un şuan ki mevcut durumu ne yazık ki ortada. 30 yıllık bir hasretin ardından büyük bir coşku ve halk kenetlenmesi ile birlikte profesyonel ligi çıktık. Bu hayal bir rüya gibiydi ve yeniden beceriksizlikler neticesinde tekrardan amatöre düştük. Ben tüm Silivri ve Silivrispor Sevdalılarını bana değil Silivrispor'a aynı heyecanları yaşayabilme adına oy vermeye davet ediyorum.

EN BORÇLU DÖNEMİNİ YAŞIYOR KULÜBÜMÜZ

Silivrispor tarihinin en borçlu dönemini yaşamakta. Borçlar almış başını gitmiş. Alacaklılar kapıları aşındırıyor. Kulübün ne kadar borcu var tam bilinmiyor. Futbol Şubesi amatöre düşmüş bir Silivrispor. TVF 2. Ligde olan Voleybol Şubesi ortada yok. Basketbol Şubesi ortada yok. Boks Şubesi ortada yok. Sportif tüm altyapılar evlere şenlik yetişen sporcu yok. Kulübün yıllık 4 milyon olan gelir kalemleri bir bir kaybedilmiş. Silivrispor gündemden düşmüş, yönetim zafiyetleri bu kadar açıkken şimdi aday olmayıp da ne zaman olacaktık?

SİLİVRİSPOR RUHU YENİDEN HAYAT BULMALI

Silivrispor'un yeniden ayağa kalkmaya ihtiyacı var. Silivrispor'un yeniden güçlenmeye ihtiyacı var. Silivrispor'un yeniden gündeme gelmeye ihtiyacı var. Silivrispor'un yeniden kendine gelerek o eski şaşaalı günlerine dönmeye ihtiyacı var. Kimse ne Silivri'den ne de Silivrispor'dan önde ve önemli değildir. Silivrispor ruhu hayat bulmalı o nefes geri gelmeli, girdiğimiz tüm liglerde ismimiz her zaman en önlerde yazılmalıdır. Silivrisporluluk bunu gerektirir. İşte bu gerçekler neticesinde gerçekleştirebileceğimiz hayallerimiz var bizim. Yaşayacağımız profesyonel heyecanlar var bizim. Profesyonel yönetilmeye ihtiyacımız var. Geleceğe umutla bakan, geleceği aydınlık bir kulübe ihtiyacımız var bizim.

GENEL KURUL İÇİN OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Cumartesi günü kongremiz var. Bu kongremiz için saat 16.30'dan itibaren Silivrispor lokali önünden genel kurumuzun yapılacağı salona bizler tarafından otobüsler kaldırılacaktır. Araç sorunu oyan tüm delegelerimize önemle duyurulur” diyerek sözlerini tamamladı.

Akgün Duru'nun genel kuruldaki listesi aşağıdaki gibidir;

Yönetim Kurulu

Akgün Duru, Nuri Çolakoğlu, Turgay Dönmez, Ömer Küçüksarı, Cengiz Yıldırım, Vedat Turbar, Halil Şahin, Turgay Sezginer, Ramazan Sakallıoğlu, Ahmet Yalçın, Naci Aydın, Orçun Koyuncuoğlu, İlhan Tekin, Arzu Yalçınkaya, Ali Özkök, Ege Priştine ve Şahan Karakaş

Denetleme Kurulu

Sezai Yeşilkurt, Adem Argıç, İhsan Atun, Okan Adalı, Cem Faydalı, Ekrem Kavak

Disiplin Kurulu

İsmail Vardar, Ömer Tabala, Tuncay Gül, Bahri Ören, Hüseyin Belenkoğulları, Murat Okan

YORUM YAP