Dr. Merve Kaya’dan Mor Çatı’ya örnek destek

Dr. Merve Kaya’dan Mor Çatı’ya örnek destek

2.05.2017 10:03:42

Bilim Adamı Dr. Merve Kaya, “Kalıcı Mutluluk” adlı kitabının tüm gelirini Mor Çatı'ya bıraktı. Kitabı http://www.merve.kaya.fr/  ve http://mervesocialprojects. strikingly.com adresinden satın alarak siz de katkı sunabilirsiniz. 

Eserlerini kar amacı gütmeyen sosyal projeler adına yaymayı hedefleyen Hayırsever Yazar ve Bilim Adamı Dr. Merve Kaya, “Kalıcı Mutluluk” adlı kitabının tüm gelirini Mor Çatı'ya bıraktı.
Türkiye ve İngiltere'de Ziraat Mühendisliği Lisans, Fransa'da Gıda ve Tarım İşletmeciliği üzerine Yüksek Lisans, Almanya'da Bitki Besleme Enstitüsü'nde Master yapan, Fransız Ulusal Araştırma Enstitüsünde Doktora, Brezilya'da ise MBA Gıda ve Tarım İşletmeleri Yönetimi üzerine eğitim alan Dr. Merve Kaya, çeşitli yazılar, şiirler, Gıda & Tarım işletmeciliği yönetimi üzerine yazılar, çocuk kitapları ve roman da yazmakta.
Hayırsever Yazar ve Bilim Adamı Dr. Merve Kaya, “Kalıcı Mutluluk” adlı kitabının 3 bin 200 adedi şu an yurt dışında satıldı. Kitabı internet üzerinden satın alarak Kadın Sığınmaevi Vakfı'na siz de destek olabilirsiniz. Kaya'nın web sayfasına http://www.merve.kaya.fr/ ve http://mervesocialprojects.strikingly.com adresinden ulaşabilir, proje ve kitap hakkında bilgi edinebilirsiniz.
Renginar SALİ

YORUM YAP