Denizbank, hizmeti üreticinin ayağına taşıyor

Denizbank, hizmeti üreticinin ayağına taşıyor

22.04.2019 16:30:33

DenizBank, ‘Mobil Tır'ı ile sağlık, yetiştiricilik ve finans eğitimlerini üreticinin ayağına götürüyor.

DenizBank, milli mesele olarak ele aldığı tarımın gelişimine Türkiye'nin dört yanında destek sunma vizyonu doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor. Banka bu çerçevede, AXA Sigorta ve Önder Çiftçi Projesi'nin katılım ve destekleriyle İstanbul ve Tekirdağ'ın köylerine ‘Mobil Tır'ı ile ulaşarak çiftçiye ilk elden sağlık, finans ve yetiştiricilik eğitimleri verecek. DenizBank, tarımın ihtiyaç haritasını göz önünde bulunduran bir hizmet modeliyle üreticiyi destekleme anlayışı çerçevesinde, sektörünün lider kuruluşlarından AXA Sigorta desteği ve sürdürülebilir tarım uygulamalarının geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapan Önder Çiftçi Projesi iş birliğinde önemli bir projeyi hayata geçiriyor.

‘ÇİFTÇİMİZ GÜLSÜN DİYE' MOBİL TIR ÜRETİCİLERLE BİRLİKTE
Buna göre 18 Nisan 2019 tarihinde bankanın Genel Müdürlük binası DenizKule'den uğurlanan Mobil Tır, ‘Çiftçimiz Gülsün Diye' mottosuyla yola çıkarak Tekirdağ merkez, Muratlı, Hayrabolu ve Malkara ilçeleriyle birlikte İstanbul Silivri'de yer alan köylerdeki çiftçilere sağlık bilgilendirmesi hizmeti, yetiştiricilik ve finans eğitimleri sunacak.
17 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenecek ziyaretlerde üreticilere pratisyen hekim eşliğinde zehirlenme, tarım üretiminde iş kazaları, hastalıklardan ve yaban hayvanlardan korunma konularında bilgilendirme yapılırken, aynı zamanda zirai ve hayvansal ürünlerin iyileştirilebilmesi için gerekli olan gübreleme, ilaçlama ve sulama önerileri ile alternatif ürünlerin ekimi gibi konular da detaylı olarak ele alınacak.

ÇELİK: TARIM BANKACILIĞINDA ÖNCÜ PROJELER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ
DenizBank Trakya Bölge Müdürü Ahmet Çelik konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu: “Tarım sektörünün gerçek ihtiyaçlarını analiz eden ve bu ihtiyaçları karşılamaya yönelik yol haritasını belirleyen bir kurum olarak, çiftçilerimize emin ellerde oldukları konusunda bir güven ortamı oluşturmayı amaçlıyoruz. 17 yıldır sağladığımız nitelikli finansal hizmetlerimiz, aynı zamanda soframızdaki yemeği borçlu olduğumuz üreticimize karşı bizim sorumluluğumuz. Bu yolda sektörünün öncü kurumlarıyla güçlerimizi birleştirmek, tarımda daha hedef odaklı, nitelikli ve kapsamlı hizmet sunmak üzere bize önemli bir alan sağlıyor. AXA Sigorta ve Önder Çiftçi Projesi iş birliğiyle sağlık, yetiştiricilik ve finans alanında çiftçimizin bilgi dağarcığına katkı sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

İŞCAN: ÇİFTÇİLERİMİZİN SAĞLIKLARI BİZLERE EMANET
AXA Sigorta Pazarlama Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Firuzan İşcan, DenizBank'ın çiftçilere yönelik gerçekleştirdiği bu önemli projede yer almaktan mutlu olduklarını ifade etti ve şunları söyledi: “AXA Sigorta olarak odağına insanı alan çalışmalarımıza devam ediyor ve ‘ödeyenden çözüm ortağına' misyonumuzla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Ekonomimizin ve kültürümüzün en önemli değerlerinden olan çiftçilerimizin sağlıkları da bizlere emanet. AXA Sigorta olarak çiftçilerimizin ve ailelerini sağlıklarını güvence altına almak hedeflerimizden biri. Nisan ayı boyunca doktorlarımızla ziyaret edeceğimiz köylerde çiftçilerimize ve ailelerine günlük hayatlarında sık karşılaştıkları risk faktörleri ve hastalıklar ile ilgili seminerler düzenleyeceğiz. Ayrıca meme kanseri, ortopedik rahatsızlıklar, çocuk sağlığı ve aşılanma konularında bilgilendirme toplantıları ile desteklerimizi sürdüreceğiz.”

GÜNGÖR: BİLGİYE DEĞER VEREN BİR ÇİFTÇİ KİTLESİ YARATMAK ZORUNDAYIZ
Önder Çiftçi Projesi Başkanı İmdat Güngör, şöyle konuştu: “Ülkemiz tarım potansiyeli açısından oldukça zengin bir ülke. Önemli olan çevreci bir anlayışla, topraklarımıza sahip çıkarak, bilgiyi kullanarak, ekonomik verimlilik ışığında sürdürülebilir bir tarımsal üretim yapabilmektir. Tarımsal eğitimini almış, kendi sorunlarına sahip çıkan, bilgiye değer veren bir çiftçi kitlesi yaratmak zorundayız. Gelecekte ancak ekonomik verimlilik ilkesi ışığında çalışabilen tarımsal işletmelerimiz yeni dünya düzeninde rakipleri ile rekabet edebilecekler. İşte tam bu noktadan hareket ile AXA Sigorta ve DenizBank işbirliği ile düzenlediğimiz eğitim programıyla çiftçilerimize sağlık, finans ve önemli yetiştiricilik konularında bilgi vermekten onur duyuyoruz.” Haber Merkezi

YORUM YAP