Değirmenköylüler sokak iftarında buluştu

Değirmenköylüler sokak iftarında buluştu

30.06.2016 09:39:59

Değirmenköy Mahallesinde kurulan iftar sofrasında Ramazan ayında birlik ve beraberlik ruhunun canlanarak ayrı bir sosyal kaynaşmanın yaşandığını belirten AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, manevi kazanımlarının korunması gerektiğini vurguladı.

Sokak iftarları kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Değirmenköy Mahallesinde düzenlediği iftar programında Ramazan ayının maneviyat yüklü havasını daha derinden yaşamak isteyen kalabalık bir vatandaş topluluğu ile oruçlar açıldı.
Değirmenköy Mahallesi ile devam ettirilen geleneksel iftar yemeğinin öncesinde teşkilat mensupları ile masaları dolaşan AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu, iftar davetini kabul edip gelen vatandaşların tek tek elini sıktı. “Kardeşlik soframıza hoş geldiniz” diyerek tüm davetlilerin gelecek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik etti.

KUTLU: RAMAZAN AYI ÜLKEMİZE HAYIRLAR GETİRSİN
Bu mukaddes günlerin ilçemizde anlamına uygun olarak idrak edilmesi için iftar organizasyonlarına ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Kutlu, paylaşılan her sofra ile Ramazan-ı Şerif'in rahmet ikliminden elde edilen kazanımları pekiştirdiklerinin altını çizdi. Birlik ve beraberlik mesajları verdiği seslenişinde, “Değerli misafirler hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar programına teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazan ayının ülkemize ve İslam âlemine huzur, bereket, birlik, barış ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Hak'tan dilerim” diye konuştu.
Hazal BAŞARAN

YORUM YAP