Değerlendirme sonuçları 12 Eylül’de açıklanıyor

Değerlendirme sonuçları 12 Eylül’de açıklanıyor

15.09.2016 06:39:59

E- Twinning faaliyetinin yaygınlaştırılması ile ilgili yazı yazdı.

Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Projeler Daire Başkanlığı E-Twinning Ulusal Destek Servisi'nden 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 Eylül 2016 Tarihli gönderilen resmi yazı şu şekilde: “Öğretmenlerin Mesleki Eğitim çalışmalarında, seminer dönemlerindeki çalışmalarında, Zümre Öğretmenler Toplantılarında E- Twinning projelerinin gündem maddesi olarak alınmasına, görüşülmesine olanak sağlıyor.
E- Twinning 33 Avrupa Ülkesinden 200.000'den fazla öğretmeni sanal ortamda birbirine bağlayan bir ağdır. Öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlar.
Öğretmenler, e Twinning portalı üzerinden Avrupa'daki meslektaşları ile birlikte proje başlatır, öğrencileri ile beraber bu projenin faaliyetlerini gerçekleştirir ve yine portal üzerinden uyguladıkları bu projeyi paylaşırlar.
E Twinning Türkiye Ulusal Destek Servisinden alınan bilgiye göre, Ulusal Kalite Etiketi değerlendirmelerinde sona gelindi. Değerlendirme sonuçlarının 12 Eylül'de açıklanması bekleniyor. 700'den fazla projenin Ulusal Kalite Etiketi için başvuru yaptığı gelen bilgiler arasında... Kalite Ödülü değerlendirmelerine ilçemiz öğretmenlerinden de başvuruların olduğu biliniyor.”
İlçemiz Selimpaşa Ortaokulu öğretmenlerinden İlker Bayrak ve Gülden Bayrak de E Twinning “Europe's Dream Tree” projeleri dolayısıyla Kalite Etiketi ile ödüllendirildiler.
Haber Merkezi

YORUM YAP